Rotacija, policija, Saobraćajna policija
Alo!/Nenad Vujanović
Rotacija, policija, Saobraćajna policija

Alo!/Nenad Vujanović

Rotacija, policija, Saobraćajna policija, Foto: Alo!/Nenad Vujanović

Njemu je određen pritvor do 30 dana. Sumnja se da je neprimereno dodirivao maloletnu devojčicu u čijoj kući je bio da bi svetio vodicu. Kako "Novosti" nezvanično saznaju, on je devojčicu uhvatio za ruku i tražio da ga poljubi u usta. On je iskoristio to što su otac i brat devojčice izašli iz kuće i poljubio je devojčicu, ali je ona odbila da njega poljubi i pobegla je iz kuće. Devojčica je potom sveštenika prijavila policiji.

Seoski sveštenik se pred nadležnim organima branio tako što je rekao da je devojčica bila tužna, da je hteo da je uteši i da ju je poljubio "roditeljski".

Meštani sela u kome se to dogodilo kažu da je reč o veoma dobrom svešteniku, koji je kod njih već petnaestak godina i prosto ne mogu da veruju da je on to uradio.

- Svašta se priča. Ne znam koliko je to tačno. On i meni sveti vodicu i poljubi moje ćerke, ali nikada to nisam shvatio kao polono uznemiravanje. Mislim da on to nije uradio iz tog razloga. Znam da je izgubio sina i brata i da je rastrzan zbog toga, ali ne mogu da verujem da je spreman da uradi tako nešto. On je najškolovaniji pop u svilajnačkoj opštini. Porodica devojčice je takođe dobra i poštena, tako da ne znam šta da mislim - kaže meštanin sela iz kog je uhapšen sveštenik.

Komentari (1)

Larva

14.04.2021 14:59

Pravda za sveštenika! Oni obično vole dečake, ovo je retko normalan prodavac magle!