Tamara Stojanović
Facebook printscreen

 

Tamara Stojanović

Facebook printscreen

Tamara Stojanović, Foto: Facebook printscreen

U teškom udesu koji se juče dogodio u Trbušnici kod Lazarevca život je izgubila Tamara S. (21), dok je njena prijateljica Jelena M, koja je bila na mestu suvozača, povređena.

Devojke su se kretale iz smera Darosave prema Lazarevcu kada je Tamara, koja je vozila automobil, iz još neutvrđenih razloga izgubila kontrolu nad vozilom koje se prevrnulo na krov, sletelo u njivu i udarilo u betonsku banderu.

Ljiljana uvukla crevo u septičku jamu kako bi "produvala" vodu, a onda samo nestala! Suprug ugledao njenu klompu i sve mu je bilo jasno!

AUTOR: Kurir/D.S. DATUM I VREME: 22.09.2019. 16:22 Tragedija! selo, Foto: Tanjug Ljiljana Cvetković (69) u petak oko 11.30 upala je u septičku jamu i udavila se. Pretpostavlja se da se onesvestila od mirisa amonijaka. Kako se saznaje, tragedija se dogodila oko 11.30 u Ulici vojnika Srđana Simića, kad je nesrećna žena pošla da očisti jamu.

Prema informacijama, "opel korsa" kojom je upravljala Tamara se uopšte nije brzo kretala, pa se sumnja da je automobil naleteo na nešto na putu.

Naime, kontrola nad vozilom je izgubljena kada su devojke stigle do blage krivine udesno, nakon čega je automobil počeo da se rotira i tada udarilo u betonsku banderu.

Očevici kažu da devojka nije brzo vozila i objašnjavaju kako se tragedija dogodila.

- Nije išla brzo sa svojom "korsom", ne više od 50 na sat. Iza nje išao džip "bmw" i putnici iz tog auta su to posvedočili. Kako se to kaže, tu u Trbušnici, ona je ispravila jednu krivinu, verovatno su točkovi uhvatili kamenje pored puta. Prevrnula se na krov, auto je klizao i udario u betonski stub koji je prepolovljen. Iako nije išla brzo, prednji deo bio je uništen. Kada sam prišao video sam devojku krvave glave, mislim da je bila živa još nekoliko minuta, povreda je bila strašna. Druga devojka je izašla iz auta, neka žena prekoputa ju je odvela do kuće da se umije. Pomoć je stigla za 15-ak minuta. Auto je bio toliko havarisan da nismo mogli da dođemo do nje - priča potreseno očevidac za Kurir.

Pročitajte još:

 

- Nije išla brzo sa svojom "korsom", ne više od 50 na sat. Iza nje išao džip "bmw" i putnici iz tog auta su to posvedočili. Kako se to kaže, tu u Trbušnici, ona je ispravila jednu krivinu, verovatno su točkovi uhvatili kamenje pored puta. Prevrnula se na krov, auto je klizao i udario u betonski stub koji je prepolovljen. Iako nije išla brzo, prednji deo bio je uništen. Kada sam prišao video sam devojku krvave glave, mislim da je bila živa još nekoliko minuta, povreda je bila strašna. Druga devojka je izašla iz auta, neka žena prekoputa ju je odvela do kuće da se umije. Pomoć je stigla za 15-ak minuta. Auto je bio toliko havarisan da nismo mogli da dođemo do nje - priča potreseno očevidac.

Sa druge strane Dragan Skerlić, vlasnik šlep službe, koji je takođe bio na mestu nesreće, kaže da je do sada svašta viđao u životu, ali da ovako nešto još nije. On dodaje da je ovo "sudbina i da je neverovatan splet okolnosti".

- Ona se prevrnula na krov i u njivi od nekih osamdesetak ari udarila u betonsku banderu koja je prepolovljena. Onda se auto ispravio posle udarca. Nisam do sada video ovakav slučaj, iako se dugo bavim šlep službom. Sve što je moglo da krene naopako krenulo je - priča Skerlić.

- U automobil je ušao jedan čovek, koji je pokušao da zaustavi obilno krvarenje na glavi. Međutim, kada je Hitna pomoć došla, samo je konstantovana smrt - kaže Skerlić.

Policija, Uviđaj

Tanjug/Jaroslav Pap

Policija, Foto: Tanjug/Jaroslav Pap

Polcija je na mesto nesreće došla iz Beograda posle skoro dva sata da uradi uviđaj. U međuvremenu, u Trbušnicu je stiga i otac nastradale devojke, vlasnik salona i fabrike nameštaja u Aranđelovcu, koji se odmah, ugledavši auto i kćerku u njemu onesvestio. Njemu je Hitna pomoć pomogla.

Prema njegovim rečima, prisutni su pokušali da pomognu devojci na licu mesta, ali nisu se usudili da je izvlače iz havarisanog auta.

Proizori sa mesta nesreće bili su izuzetno potresni.

Nesrećna devojka stradala je licu mesta, dok je njena prijateljica prevezena u bolnicu, ali povrede nisu opasne po život.

Policija je obavila uviđaj na mestu nesreće i istraga je u toku.

BONUS VIDEO: Pitali smo Aleksandra Vučića kada će biti uveden VOJNI ROK i šta piše u u ličnoj poruci od Putina