MAJCI BARBARE VITEZ STIGLA MISTERIOZNA SLIKA! Sve joj poslao jedan čovek iz Srbije! Posle onoga što je videla ne može da veruje da joj je ćerka mrtva!

Nadležni kažu da nema dovoljno dokaza da je živa!

Barbara Vitez
Barbara Vitez, Foto: privatna arhiva

* Slike devojčice poslao čovek rodom iz Srbije

* Roditelji je navodno prepoznali po mladežu na licu

* Telo nikada nije pronađeno, ali ni deo garderobe, iako su ronioci danima tražili nesrećnu devojčicu

Prošle su 2 godine od kako je Barbara Vitez nestala, kad se vraćala s rođendana. Navodno, prelazeći most na Tisi kod Sente, tokom opasne dečje igre popela se na stub mosta i upala u reku.

Roditelji devojčice u to ne veruju, a sumnju je podgrejao i čovek iz Budimpešte, a rodom iz Srbije, koji je nedavno poslao sliku devojčice koja liči na Barbaru, uslikanu u Mađarskoj.

Otvorili torbu putnika, a unutra sve sami evri! Kad čujete koliko mu je para oduzeto, pitaćete se samo jedno

AUTOR: Alo.rs/I.L. DATUM I VREME: 23.10.2019. 16:52 Putniku je vraćen iznos od 10.000 evra! Krijumčarenje para, Foto: Uprava carina Carinici su na aerodromu ''Nikola Tesla'' juče sprečili jednog putnika da u zemlju unese 44.000 neprijavljenih evra.

- Na tim slikama se stvarno može prepoznati naša ćerka - tvrdi otac Endre Vitez, govoreći da su ćerku na slici prepoznali i po mladežu na licu.

 Slike su snimljene u noćnom klubu, a muškarac koji je pronašao navodnu Barbaru na internetu tražio je od roditelja da mu kažu neke stvari koje bi samo Barbara mogla znati, kao što je ime ljubimca koga je imala kao mala. Na to pitanje, devojka je navodno prekinula četovanje sa njim.

Telo nikada nije pronađeno, ali ni deo garderobe, iako su ronioci danima tražili nesrećnu devojčicu.

Senta - Mesto gde je pala Barbara Vitrez sa mosta
Senta - Mesto gde je pala Barbara Vitrez sa mosta, Foto: N. Kolundžija

 Otac kaže da je od policije, tj. od svedoka dečaka dobio 2 verzije, jedna da je pala sa merdevina ispod mosta, iako mu je to nelogično, jer je ispod njih beton, a po drugoj verziji nju je sa tih merdevina, u konstrukciji ispod mosta, gurnuo jedan od dečaka.

 Nadležni kažu da nema dovoljno dokaza da je živa, roditelji da nema dokaza da je njihova ćerka mrtva. Dečaci koji su bili sa Barbarom, tj. neki od njih pali su na poligrafu.

 Valja pomenuti i da su se pojavili snimci sigurnosnih kamera na osnovu kojih se može zaključiti da ona uopšte nije ni stigla do mosta na Tisi.

Barbara Vitez
Barbara Vitez, Foto: Instagram printscreen

Mesec dana posle nestanka, roditelji su primili jezivo pismo koje je otac predao policiji.

 - Piše da su joj u piće stavili drogu za silovanje, odveli je na most, silovali, jedan od njih je zadavio i bacio u reku - priča otac za Eksploziv.

- Neko ovde zataškava stvar, istinu - dodaje.

 Majka Melinda oseća da je Barbara živa.

Kad ljubim njene slike, imam neki osećaj - kaže u suzama ona.

Bonus video: Anketa: Šta građani misle o protestu taksista

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi