Mol
Alo/ Masanori Jošida
Mol

Alo/ Masanori Jošida

Mol, Foto: Miroslava Obadić

Dijabetičar Karolj Ludman (58) iz Mola polio je svoju suprugu Slavicu (47) benzinom i zapalio, jer nije htela da mu pomogne da sebi ubrizga insulin!

Dobro upućeni izvor potvrdio nam je da je zločinu prethodila svađa među supružnicima.

Goran Janković

facebook.com

- Nastradala Slavica je neko vreme izlazila uveče i kasno se vraćala kući. U Molu kolaju priče da je volela i da se eksponira na društvenim mrežama, što je svima upadalo u oči. Karolj nije mogao da se pomiri sa činjenicom da je Slavica 11 godina mlađa i da hoće da živi malo drugačije. To je kod njega izazivalo bes i ljubomoru. Tragične noći, kada se zločin dogodio, tražio je od Slavice da mu ubrizga insulin, jer je dijabetičar. Ona je ležala u krevetu i odbila je da mu pomogne! Počeli su da se svađaju i pale su teške reči koje su bile samo okidač za već nagomilani bes u Karolju. Dao je sebi insulin, ali je u naletu besa otišao u dvorište, uzeo kanister s benzinom, polio suprugu i zapalio je! - navodi naš izvor blizak istrazi i ističe da Karolj nije imao nameru i sebe da ubije.

Policija

Alo!/ Dejan Briza

- Razbuktala vatra zahvatila je Karolju lice i ruke, zbog čega je izašao u dvorište da se polije vodom i ugasi je. Kad se vratio u kuću, telo njegove žene se već pretvorilo u buktinju. Policija i vatrogasci su došli na poziv komšija, ali su zatekli ugljenisani leš žene - kaže naš sagovornik.

Karolj Ludman je u stanju nesavladivog besa koji je njegovu suprugu košta života, zadobio opekotine po licu i šakama. Trenutno se oporavlja u bolnici u Senti i nije u životnoj opasnosti.

Mol

Alo/ Masanori Jošida

Mol, Foto: Miroslava Obadić

- Njegovo stanje je stabilno, a posle oporavka će biti saslušan u policiji i tužilaštvu. Ispred bolničke sobe u kojoj je Karolj smešten dežura policija jer je osumnjičen za ubistvo. Istina je da je dijabetičar i da je sebi dao insulin, ali istraga treba da utvrdi sve detalje - navodi naš izvor.