Zoran Marjanović
Alo!/ Dejan Briza
Zoran Marjanović

Alo!/ Dejan Briza

Zoran Marjanović, Foto: Alo!/ Dejan Briza

* Marjanović sutra prvi put ulazi u sudnicu

* On se tereti da je 2. aprila 2016. godine ubio Jelenu

* Slučaj već tri godine tapka u mestu

To je pripremno ročište, koje je zatvoreno za javnost, jer se tada otkrivaju sve karte! Zoran u kratkom iskazu mora da se izjasni da li je počinio zločin, dok tužilaštvo i njegovi branioci otkrivaju da li poseduju čvrste dokaze. Posle toga, sud će zakazati početak suđenja, koje će biti javno.

Bosna proteruje dvojicu zabranjenih u Srbiju! Pronađeni na području Sarajeva, presedan kakav se ne pamti!

AUTOR: Tanjug/ Alo.rs/ N.M. DATUM I VREME: 10.09.2019. 18:11 Dvojica migranata, koji predstavljaju potencijalnu pretnju bezbednosti zbog terorizma, biće proterana iz BiH u Srbiju.

Zoran Marjanović se tereti da je 2. aprila 2016. na nasipu u Crvenki kod Borče ubio suprugu Jelenu. Apelacioni sud je u jesen 2018. ukinuo drugu optužnicu protiv Marjanovića i naložio dopunu istrage, dok mu je 12. jula, na Petrovdan, ukinuo pritvor, u kojem je bio 10 meseci. Treću optužnicu, kojom se Marjanović tereti za teško ubistvo, Više javno tužilaštvo u Beogradu podiglo je 17. aprila ove godine.


Branioci Zorana Marjanovića su poručili da ne beže od suđenja, jer žele da se konačno stavi tačka na ovaj slučaj, koji već tri godine tapka u mestu. U odgovoru na optužnicu, advokat Veljko Delibašić se pozvao na iskaz Zoranove i Jelenine ćerke Jane, koja je u vreme zločina imala pet godina. Ona je izjavila da je kobnog dana bila s ocem i da se nije odvajala od njega!

PROČITAJTE JOŠ:

- Jana je dala alibi Zoranu. Tvrdila je da se nijednog trenutka nije odvojila od tate. Tvrdim da je nemoguće da on ostavi dete, ubije suprugu i vrati se do ćerkice, kako je navedeno u optužnici - kaže Delibašić, koji tvrdi da u trećoj optužnici ne postoje novi dokazi protiv Zorana. 

- Tužilaštvo nije pružilo dokaze na osnovu kojih bi postojala sumnja da je Zoran ubio suprugu. Očekujem da postupak protiv njega bude obustavljen - rekao je Delibašić posle podizanja treća optužnice. Za teško ubistvo je zaprećena kazna do 40 godina zatvora. 

BONUS VIDEO: Krvavi pir na Zvezdari!

 

 

Komentari (1)

ajde

10.09.2019 21:26

Farsa od sudjenja. Neka pozovu Sipku.