Ivan Milojević
Facebook
 Ivan Milojević

Facebook

Ivan Milojević , Foto: Facebook

Inspektor Ivan Milojević (44), zvani Pakistanac, koji je poginuo juče oko tri ujutru na Bulevaru cara Konstantina u Nišu, verovatno je u toku vožnje imao infarkt, zbog čega je skrenuo s puta i udario u banderu.

Pročitajte još:

On je poginuo u službenom automobilu „reno klio“ nedaleko od svoje kuće, kada se sa vraćao službenog zadatka iz Niške Banje u Niš. Sumnja se da je inspektoru pozlilo, pa je izgubio kontrolu nad automobilom, skrenuo s puta i zakucao se u banderu. Telo je preneto na obdukciju da bi se utvrdio tačan uzrok smrti, dok je automobil prenet na vanredni tehnički pregled.

Gajio pčele zbog sina košarkaša

Ivan je, osim poslom policajca, voleo da se bavi i pčelarstvom.

- Imao je svoj roj pčela i desetine košnica. Med je pravio zbog sina, koji je trenirao košarku, a svojim prijateljima ga je poklanjao. Slobodno vreme koristio je da putuje sa suprugom Marijanom. Nije krio koliko voli Marijanu i često je govorio da je zaljubljen u nju - kaže prijatelj.

- Ivan je bio omiljen među kolegama, dok su ga kriminalci poštovali. Bio je dobar čovek i još bolji profesionalac, nikada preko noći nije donosio sud. Bio je predan poslu, a svoju porodicu je obožavao. Nadimak Pakistanac dobio je odavno jer je bio crn, markantan - kaže nam jedan njegov drug. 

- Pre nekoliko dana proslavio je rođendan u krugu porodice. Bio je srećan i ništa nije ukazivalo na to da ga muči zdravlje. Ovaj naš posao je mnogo težak i stresan. Zbog toga se Ivan često šalio i u pojedinim trenucima ponaša detinjasto. Još se prepričava kako se vozio u luna-parku dok je bio na odmoru. Šalili smo se sa njim da to odgovara njegovim godinama. Bio je veseljak i voleo je sport. Ovog leta je na Kopaoniku s kolegama učestvovao u sportskim nadmetanjima. Imao je sina na koga se ponosio. Još sam u šoku i ne mogu da verujem da nema našeg brke - kaže Ivanov prijatelj.

Supruga: Zatekla sam ga mrtvog, to nikada neću zaboraviti

Marijana Milojević, supruga nastradalog inspektora, kaže da on nikada nije bolovao.

- Kada su me Ivanove kolege obavestile o udesu, otišla sam na lice mesta. Bilo je užasno. Tu sliku nikada neću zaboraviti. Zatekla sam ga u kolima mrtvog, užas… Ivan je bio zdrav, nikada nije bolovao. Malo je dobio na kilaži, pa je počeo da vodi računa o tome. Videćemo šta će pokazati izveštaj obdukcije - rekla je za „Alo!“ Ivanova supruga.

BONUS VIDEO: Neverovatno parkiranje u centru Beograda!