Uviđaj
Alo!/ Rajko Ristić
Uviđaj

Alo!/ Rajko Ristić

Uviđaj, Foto: Alo!/ Rajko Ristić

* Sin zakopao majku u garaži 

* Supruga ga videla kako kopa rupu

* Moguć motiv je devizna penzija 

Prema nezvaničnim informacijama, 87-godišnja žena Stevana R. je umrla prirodnom smrću, a njen sin Slobodan je beživotno telo zakopao u garaži u Domentijevoj ulici, najverovatnije zbog visoke inostrane penzije koju je nesrećna žena primala.  

Sin zakopao majku u garaži!

AUTOR: Alo.rs/Pink/M.Č. DATUM I VREME: 23.10.2019. 10:26 - 23.10.2019. 10:56 S. R. iz Beogada zakopao je svoju mrtvu majku u garaži u beogradskom naselju Dedinje. najnovija vest, alo, vest, Foto: Alo Prema nezvaničnim informacijama, žena je umrla prirodnom smrću, a njen sin S. R.

Policiju je o svemu obavestila Slobodanova bivša supruga, koja je došla u policijsku stanicu i ispričala da je videla Slobodana kako u garaži kopa rupu.

Komšije su šokirani ovim gnusnim postupkom. Pričaju da je Stevana nasledila boračku penziju svog muža i da je cela porodica živela od toga, uključujući i Slobodana.

- Nismo je videli više od mesec dana, ona je bila jako stara i bolesna žena. Ne znam čime se Slobodan bavi niti da li je ikad nešto radio za svoje 53 godine - priča komšinica.

Prema nezvaničnim informacijama, Slobodan je ispričao policiji da je Stevana preminula 11. oktobra a da je telo majke zakopao deset dana kasnije. Naložena je obdukcija koja će utvrditi od čega je nesrećna žena preminula.

PROČITAJTE JOŠ:

 BONUS VIDEO: Helena Gavran ima četiri godine i tumor na mozgu. HITNO POTREBNA POMOĆ