MNOGO SAM LOŠE, SRCE MI JE SLOMLJENO Suprug Srpkinje ubijene u Švajcarskoj ne želi da vidi svog dedu

Suprug Srpkinje J. S. (32), koja je brutalno ubijena prošlog utorka u švajcarskom gradu Vinterturu, kaže da je slomljen zbog svega što se dogodilo i da svog dedu, koji je osumnjičen za zločin, ne želi više da vidi.

Švajcarska policija
Švajcarska policija, Foto: EPA/LAURENT GILLIERON

Srpkinja je ubijena u svom stanu, a policija je privela državljanina Srbije (76), zbog sumnje da je počinio ovaj zločin. Kako je ranije potvrđeno u policiji, u pitanju je deda muža ubijene.

Njen suprug, koji se nalazi u Srbiji, jer mu je zabranjen ulazak u Švajcarsku, rekao je za tamošnje medije da je u šoku zbog svega što se dogodilo.

- Mnogo sam loše, srce mi je slomljeno - rekao je on u izjavi za švajcarske medije.

On je rekao da ne zna šta se tačno dogodilo, i da ne može da objasni zašto je njegov deda, sa kojim inače živi u istoj kući u Srbiji, mogao tako nešto da uradi.

- Zna priču o našem braku, možda je nešto pogrešeno shvatio - rekao je suprug.

"Bili smo u dobrim odnosima"

Otac ubijene je ranije medijima rekao da je njegova ćerka pokušavala da se razvede i da je imala probleme u braku. On je tvrdio da je njegov zet bio nasilan, što je suprug ubijene demantovao.

- Bili smo u dobrim odnosima, to su laži - rekao je on i dodao da su se do utorka, dana kada je ubijena, više puta dnevno čuli i razmenjivali fotografije dece.

On je indirektno potvrdio da je supruga podnela prijavu policiji protiv njega za pretnje i prinudu.

- Imali smo svađu preko telefona, samo to. Hteo sam da zaboravimo prošlost i da ponovo bude sve u redu - rekao je suprug.

Muž ubijene je rekao da je veoma zabrinut jer ne zna kako je njegova dvogodišnja ćerkica, koja je bila u stanu sa majkom u trenutku ubistva.

- Želim da budem sa svojom decom u ovim teškim trenucima, i ne želim nikada više u životu da pričam sa svojim dedom - rekao je on za medije.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi