Policija Engleska
Shutterstock
Policija Engleska

Shutterstock

Policija Engleska, Foto: Shutterstock

Telo njegove supruge Grečen Antoni (51) još uvek nije pronađeno, rekao je u ponedeljak NBC predstavnik Jupiterove policije. Oni su još uvek bili u braku, ali rastali su se i bili u postupku razvoda, rekla je policija.

Jedan od tih svedoka čak je rekao policiji da je majka Grečen Antoni primila SMS, navodno od tada nestale žene, "govoreći da je na respiratoru".

"Kako je istraga napredovala i prikupljeni su dodatni dokazi, veruje se da je Dejvid odgovoran za njen nestanak i povezano ubistvo za koje je utvrđeno da se dogodilo 21. marta", navodi se u policijskom saopštenju.

Dejvid Entoni

Facebook

Dejvid Entoni, Foto: Facebook

Njegov tamnoplavi Mini kuper pronađen je na parkingu Medicinskog centra Jupiter, saopštili su zvaničnici. Sigurnosni video snimak pokazao je da je automobil dovezao u bolnicu "viši beli muškarac" koji je 24. marta izašao sa vozačeve strane vozila, navodi se u saopštenju.

Prema zapisima iz zatvora, Dejvid je visok 180 centimetara.

Komšije Grečen rekli su detektivima da su čuli ženu kako vrišti iz kuće 21. marta. Jedan svedok prisetio se krika: "Ne. Ne, boli!" rekla je prema izjavi.

Komšije su takođe rekle da su tog dana na mestu događaja videli crni kamion, koji podseća na vozilo osumnjičenog.

Unutar kuće žrtve, policija je saopštila da su na podu garaže pronašli mrlje od fleka, krpe i boce sredstava za čišćenje na kuhinjskim elementima i peškire u veš mašini sa „crvenkastom supstancom na kojoj se činilo da je krv.

Tragove je osetio i policijski pas.