Goran Stavrić
Alo
Goran Stavrić

Alo

Goran Stavrić, Foto: Alo

Osveta u Boliviji zbog ubistva Srbina! Ekipa Gorana Stavrića (41), srpsko-brazilskog narko-dilera, koji je likvidiran u Peruu pre pet godina, dovodi se u vezu sa otmicom Mauricija Rivijera Landivara (32), brata odbeglog kriminalca, koji se tereti za likvidaciju Srbina.

Bački Jarak

Alo

Kako navode bolivijski mediji, banda krijumčara droge otela je Mauricija 15. aprila i 50 dana ga držala u zatočeništvu. Spasao se 3. juna kada je u čarapu sakrio cedulju i bacio je na susednu parcelu, na kojoj je radio nepoznati zidar (28), koji je zvao policiju. U akciji je uhvaćen jedan od otmičara, zadužen za nadzor i hranjene otetog. Policija sumnja da su otmičari želeli da nateraju Mauriciovog brata, osumnjičenog za ubistvo Stavrića, da se preda.

Stavrić je ubijen jer je kolumbijskoj mafiji navodno dugovao 200.000 dolara za pošiljku droge. Sumnja se da iza otmice mladića stoji Stavrićeva ekipa.

Policija

Tanjug/Dimitrije Goll

Stavrić je odbegli srpski pljačkaš i brazilski narko-diler, kog je likvidirala kolumbijska mafija ispred „Mekdonaldsa“ 6. jula 2014. u Peruu. Za njim je bila raspisana Interpolova poternica 2011, a navodi se i kao jedan od saradnika Luke Bojovića.