Zoran Marjanović
Alo/ V.Marković
Zoran Marjanović

Alo/ V.Marković

Zoran Marjanović, Foto: Alo/ V.Marković

 

Sudija Jelena Škulić u postupku koji se vodi protiv optuženog Zorana Marjanovića, uručila je danas strankama pismo anonimnog pošiljaoca iz Švajcarske.

Ona je obavestila tužilaštvo i branioca da je u sud 22. oktobra stiglo misteriozno anonimno pismo iz Švajcarske i da tužilaštvo treba da odluči da li će da postupi po njemu.

Za sada nije poznato o čemu piše u pismu.

Prema nezvaničnim saznanjima u pismu nepoznati pošiljac tvrdi da zna ko je ubica i da, navodno, to nije Zoran Marjanović.

Marjanović je iznoseći odbranu ranije danas ponovio da nije kriv i da nema nikakve veze sa ubistvom supruge.

Pročitajte još:

Ovaj trenutak sam čekao tri i po godine. Verujem da je sudnica mesto, jer meni do sada nije pružena šansa za to. Sve protiv mene i moje porodice je spinovano, izokretano, objavljivane su informacije iz samog predmeta u raznim emisijima i to dok sam bio u pritvoru, a niko nije reagovao - izjavio je Marjanović.

Posebno je istakao da je njihov odnos bio savršen, ali da su ponekad imali nesuglasice oko njenog stajlinga kada je odlučila da se vrati na estradu.

Po savetu branilaca Odbio je da odgovara na pitanja Tužilaštva jer smatra da su od početka protiv njega vodili nedoličnu i nekorektnu istragu.

Bonus video: Završetak prikaza na vojnom aerodromu - "Sloboda 2019"

 

Komentari (2)

Vladeta

05.11.2019 20:23

A koliko to ljudi na svetu zna gde se sudi, adresu suda i sudije?

Jilas

05.11.2019 20:54

Anonaivno pismo