Saobraćajna nesreća kod Smedereva
printskrin
Saobraćajna nesreća kod Smedereva

printskrin

Saobraćajna nesreća, Foto: printskrin

U tovarnom delu teretnjaka bilo je 30 radnika, dok su u automobilu bila četiri putnika, među kojima i dete koje je teže povređeno, prenosi ta televizija.

Nesreća koja se danas u 13.20 sati dogodila na putu Mokrin-Crna Bara kod Kikinde ukupno je povređeno 12-oro putnika, dok su dvoje, majka i 13-godišnji sin životno ugroženi i hitno prevezeni u Klinički centar u Novom Sadu, saznaje "Alo.rs".

PROČITAJ JOŠ:

Nesreća se dogodila kada je kamion koji je prevozio 20 sezonskih radnika u tovarnom prostoru preticao putničko vozilo, prešlo u drugu saobraćajnu traku i tom prilikom se direktno sudarilo sa drugim putničkim vozilom marke „reno megan“ koje je dolazilo iz suprotnog pravca.

U njemu je bila četvoročlana porodica, a majka i sin (13) su najteže povređeni i prevezeni u Klinički centar u Novom Sadu gde im se bore za život-potvrđeno je za „Alo!“ u Policijskoj upravi Kikinda.

Kako nezvanično saznajemo, u saobraćajnoj nesreći je više osoba zadobilo teške i lake telesne povrede, od kojih je osmoro iz teretnog vozila, a četvoro iz putničko „reno megan“. Oba vozila imala su kikindske registarske tablice.

Iako još nisu doneta rešenja o hapšenju, izvesno je da će protiv vozača kamiona D.S (41) iz Mokrina biti preduzete sve zakonom predviđene mere, nakon zadržavanja u policiji.