Ceca Ražnatović
Dejan Briza/Alo!
Ceca Ražnatović

Dejan Briza/Alo!

Ceca Ražnatović, Foto: Dejan Briza/Alo!

Pored njega, optužbe je oslobođen i Jovan Dimitrijević, nekadašnji funkcioner FK Obilić.

Sudija Violeta Jovanović je u obrazloženju presude navela da tužilaštvo nije dokazalo krivicu Binića i Dimitrijevića. Ona je navela da nema dokaza da su njih dvojica, koji su bili funkcioneri FK Obilić, nezakonito prodali Obradovića ruskom klubu.

Pročitajte još:

 

Advokat Dobrivoje Glavonić, branilac Binića rekao je za "Alo!" da je zadovoljan presudom i da je konačno posle više od osam godina doneta odluka u ovom slučaju.

Binić nije došao na izricanje presude ali je za "Alo!" izjavio da je uvek govorio da nema veze sa nikakvom prodajom Obradovića i da je u to vreme obavljao samo funkciju u FK Obilić.

Dragiša Binić

Alo!/Vladimir Zogović

Dragiša Binić, Foto: Alo!/Vladimir Zogović

On je, inače, zvao svoju kumu Svetlanu Cecu Ražnatović za svedoka jer je u to vreme bila predsednica FK Obilić, ali je sud njegov predlog odbio.

Binić je svoju kumu Cecu pozivao da bi potvrdila njegovu odbranu, da on nije stavio potpis na sporni ugovor.

 

Podsetimo, Svetlana Ceca Ražnatović je priznala krivicu o nezakonitoj prodaji 11 igrača FK Obilić i platila 1,5 miliona novčane kazne. Takođe je provela nekoliko meseci u kućnom pritvoru.

Komentari (2)

srbintata

31.12.2018 10:40

Ima li naivcine da je presuda mogla biti drugacija? Podsetimo se jedinstvenog slucaja u svetu: Ceca je platila POREZ na ZADRZANU sumu od (ras)prodaje igraca...

Gradjanin Srbije

31.12.2018 11:16

Mafijašica, bila i ostala.