Nebojša Karan
Privatna arhiva
Nebojša Karan

Privatna arhiva

Nebojša Karan, Foto: Privatna arhiva

Istraga o ubistvu Somborca Nebojše Karana (26) ima oznaku „strogo poverljivo” jer je inspektore odvela do „nasmejanog ubice” Čabe Dere (39) iz Čantavira i rešila atentat na navodnog vođu rakovičkog klana Nebojšu Stojkovića Stojketa (52) u Barseloni!

Kako „Alo!” ekskluzivno saznaje, inspektori su jurili Karanovog ubicu, a ujurili su da je crnogorski političar, koji je visoko pozicioniran u tamošnjem aktuelnom režimu, naručio atentat na navodnog vođu rakovičkog klana Nebojšu Stojkovića Stojketa (52), u avgustu 2017. u Barseloni, u Španiji.

Nebojša Stojković Stojke

Privatna arhiva

Nebojša Stojković Stojke, Foto: Privatna arhiva
Nebojša Stojković Stojke

MUP RS

Nebojša Stojković Stojke, Foto: MUP RS
Nebojša Karan

Privatna arhiva

Nebojša Karan, Foto: Privatna arhiva

- Isplivao je detalj da je atentat naručio političar iz Crne Gore, i to ni manje ni više nego visokopozicionirani foteljaš aktuelnog režima, pa je upravo zbog toga ceo slučaj dodatno zakomplikovan! - navodi naš sagovornik.

Čovek-mačka dobio nadimak posle bekstva

Policija je posle zločina na Banovom brdu uhapsila Alana Ciglera, poznatog po nadimku Čovek-mačka, zbog sumnje da je pomagao Čabi u likvidaciji Nebojše Markovića (38). Sumnja se da je Cigler dovezao Čabu belim „puntom” do mesta zločina i odvezao ga posle ubistva. Cigler je posle hapšenja navodno rekao policiji „da bi Čabu trebalo uhapsiti što pre, jer će sigurno ubiti još nekoga”. Cigler je posle jedne pljačke završio u subotičkom zatvoru odakle je uspeo da pobegne preko zida zbog čega je idobio nadimak Čovek-mačka.

PROČITAJTE JOŠ