Strahinja Stojanović
Ilustracija
Strahinja Stojanović

Ilustracija

Strahinja Stojanović, Foto: Ilustracija

On navodi da se Strahinja posle pokušaja njegovog ubistva 2018, kada je ranjena njegova tadašnja devojka iz Španije, sklonio iz Galenike u Borču kod prijatelja.

- Znao je ko i zašto mu radi o glavi. Navodno je preko posrednika poslao poruku naručiocu svog ubistva i s njim dogovorio primirje. Odmah po primirju Strahinja je počeo da putuje po svetu, a najčešće destinacija su mu bile Španija i Južna Amerika. Nije se skrivao i radio je svoje poslove. Iako je u početku bio oprezan, sve više se opuštao, pa se tako prošle godine vratio u Srbiju i navodno se smestio opet kod prijatelja iz Borče. Boravio je u Srbiji par meseci, a zatim je ponovo otputovao - dodaje izvor „Alo!“.

- To njegovo slobodno kretanje baš onda kada je trebalo da se čuva njegovim saradnicima je bilo sumnjivo. Ponašao se ležerno iako se operativno dovodio u vezu sa ubistvom Bojovićevog advokata Miše Ognjanovića, kojeg je navodno pratio. To je u njegovom klanu pobudilo sumnju da je on promenio dres, što je jedan od pravaca istrage, tvrdi naš izvor.

Sumnja se da je po Strahinjinom ubistvu Kolumbijka objavljivanjem čitulje poslala poruku naručiocu ubistva da mu je Strahinja verovao, odnosno da su imali dogovor.

- Ti si izabrao mir, a ne rat. Tvoja duša se prosvetlila i sazrela i obavila sve što je trebalo na ovom svetu. Univerzum ti je dao novi život pun svetlosti i bezuslovne ljubavi - objavila je u čitulji Sonja Suarez Gomez opraštajući se od Strahinje.

Sonja: „I dalje si mi potreban”

Sonja Suarez Gomez oglasila se ponovo na svom Instagram nalogu, na kojem je objavila njihovu sliku sa letovanja i stihove poznate pesme „I love you, baby“ (Volim te, ljubavi). - Iako je sve gotovo, u redu je, i dalje si mi potreban - napisala je ona.

Sonju zastupa Čabarkapin advokat

Sonja je u četvrtak dala iskaz u tužilaštvu gde je došla u pratnji advokata Vojislava Babića i Stojanovićeve majke. Babić je poznat i kao advokat Aleksandra Čabarkape iz Kaluđerice. On juče nije želeo da komentariše bilo šta u vezi sa Sonjinom izjavom. - Angažovala me je porodica Stojanović, a tužilac vodi postupak - kratko je za „Alo!“ rekao Babić. Suarezovoj, koja se u momentu likvidacije nalazila u džipu zajedno sa pokojnim Strahinjom, zabranjeno je da napusti zemlju.

PROČITAJTE JOŠ