NOVINAR PAO NA POLIGRAFU Stefanović: Ima nelogičnosti u njegovoj izjavi, Cvetković se vraća kući živ i zdrav!

Ministar je rekao da je na satu koji je pronađen pored Cvetkovićevog vozila pronađen samo njegov DNK.

Stefan Cvetković
Stefan Cvetković, Foto: Facebook

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio je danas da je novinar Stefan Cvetković završio davanje izjave policiji, izveštaj je dostavljen tužiocu i sada je tužilaštvo na potezu, a Cvetković će se tokom dana vratiti kući, živ i zdrav.

Iz automatskog oružja ranio četvoro, centar Niša zatvoren!

Ministar je, gostujući u jutarnjem programu RTS-a, rekao da je u celom slučaju i samoj Cvetkovićevoj izjavi bilo nelogičnosti, što je, kaže, pokazao i poligraf.

Novinar prevarant u dilu sa ESTRADNIM MENADŽEROM?!

"Na primer, jedan od ključnih faktora je bio da je sat pronađen ispod vozila, sa tog sata smo uzeli sve otiske i uzorke DNK i utvrdili da se tu nalaze samo Stefanovi otisci", rekao je Stefanović.

Navodeći druge nelogičnosti, on je naveo da su očevici izjavili da su na licu mesta čuli normalan razgovor ljudi koji je trajao neko vreme i nakon toga prestao, dok Stefan kaže da su ga izvukli iz kola i prebacili...

Stefan Cvetković PRONAĐEN ŽIV I ZDRAV, ne fali mu dlaka s glave

"Nelogično je i to što je rekao da je praćen, da se zaustavio na jednoj pumpi i da je tu bilo i vozilo koje ga je pratilo. Mi smo pregledali snimke za ceo dan i ustanovili da nema ni njegovog niti bilo kod drugog vozila", kaže ministar.

Postoje, dodaje, i nekoliko pitanja za koja je poligraf pokazao da Cvetkovićev iskaz nije tačan.

"Očekujem da će Stefan sarađivati sa organima istrage i da će morati da bude dobar građanin i tužiocima da sve informacije, da će se setiti svega čega treba da seti. Jedno od pitanja je i da li je u ovome učestvovao neko iz njegovog ličnog okruženja. On je rekao da nije, a poligraf je pokazao da to nije tačno", istakao je Stefanović.

Izrazio je očekivanje da će Cvetković dati sva razjašnjenja "jer je potpuno jasno da je u ovome učestvivalo više lica, pa da vidimo ko sve i zašto".

"Stefan će danas biti u svojoj kući, on je sve vreme bio na bezbednom mestu, urađene su sve zdravstvene analize, dobro je - živ je i zdrav", rekao je ministar.

On je zaključio da će ovaj slučaj morati da se razreši, istakavši da je Srbija stabilna i bezbedna zemlja, gde se ne dešavaju teški slučajevi kao u nekim drugim evropskim zemljama.

Povezane vesti

 • Korisnik: aca021
  17/06/2018 - 12:36
  Ne znam da li je novinar otet, ali sto se tice sata otmicar je mogao da ima rukavice tako nebi ostavio nikakav trag, Znaci sat nije nikakav dokaz.
 • Korisnik: Marija
  17/06/2018 - 11:56
  Sta je pisac naslova hteo da kaze. Poligraf je diskutabilan zato ga sud i ne priznaje.
 • Korisnik: Pek
  17/06/2018 - 11:53
  Slazem se da jedan do dvoje ubijenih dnevno nije mnogo na broj stanovnika.Mislim da je primenjena tehnika prirodnog odumiranja kriminala gde se ne ugrozavaju zivoti policajaca a stradalih gradjana statisticki nema mnogo.
 • Korisnik: Anka
  17/06/2018 - 10:52
  Daće Bog,doći ćete i vi uskoro na red
  • saw @Anka
   17/06/2018 - 14:12
   Iz tvojih usta u božje uši
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi