Tragično nastradali Stefan
Privatna arhiva
Tragično nastradali Stefan

Privatna arhiva

Tragično nastradali Stefan, Foto: Privatna arhiva

Nesrećni dečak je kako nam je potvrđeno u nedelju 24. marta oko deset časova stradao kada je traktor koji je za sada iz nepoznatih razloga na uzbrdici u njivi krenuo da se prevrće i pao preko dečaka.

Stefan Todorović (11) iz kuršumlijskog sela Dedinac koji je juče stradao kada ga je pregazio traktor, bio je na ovom vozilu. U ovom planinskom selu muk i neverica, a porodica ne može da dođe sebi.

- Bio je najvredniji od svih nas, moj bata. Uvek je sve pomagao roditeljima i čuvao nas - kaže Stefanov mlađi brat, koji izgleda još uvek ne shvata da Stefana nema.

Pročitajte još:

Nesrećni dečak je kako nam je potvrđeno u nedelju 24. marta oko deset časova stradao kada je traktor koji je za sada iz nepoznatih razloga na uzbrdici u njivi krenuo da se prevrće i pao preko dečaka, a zatim nastavio da se dalje prevrće preko puta sve do obližnjeg potoka. U vreme nesreće sa dečakom je bio njegov otac Radovan, koji nije bio na traktoru i koji kada je video da će da se prevrne, pružio ruku da povuče sina, ali je već bilo kasno.

- Za sada se zna da je dečak bio na traktoru, sve ostalo će biti jasnije kada dobijemo policijski izveštaj. Tada će se videti da li ima osnova i za pokretanje eventualnih prijava - potvrđeno nam je u Osnovnom tužilaštvu u Kuršumliji.

Traktor je bukvalno prešao preko dečaka, a od povreda je preminuo na lice mesta. Nedaleko od tog mesta je kuća, te su oni odmah pošto su čuli jauke izašli i zatekli starvičan prizor i pozvali Hitnu službu Doma zdravlja Kuršumlije.

Tragično nastradali Stefan

Privatna arhiva

Tragično nastradali Stefan, Foto: Privatna arhiva

- Strahota neviđena. Uopšte ne mogu da vam opišem taj trenutak. Malo telo i otac i muk - kaže jedan meštanin koji je ubrzo nakon nesreće došao.

Porodica Todorović ima četvoro dece. Pored Stefana još dva sina i ćerku. On je bio najstariji. Živeli su od poljoprivrede, a dečak je roditeljima pomagao u svim poslovima, išao u školu i kada treba čuvao mlađu braću i sestre.