Stefan
Printscreen/Facebook
Stefan

Printscreen/Facebook

Stefan, Foto: Printscreen/Facebook

* Devetnaestogodišnji momak iz Srbije udavio se na plaži Olimpik Bič

* Nesreća se desila nedaleko od letovališta Paralija u Grčkoj

* Istog dana kada je petogodišnji dečak izvučen bez svesti iz mora u Pefkohoriju (lekari se bore za njegov život), stigla je i tužna vest da je život izgubio jedan mladić

Stefan je sa sestrom na moru bio sedam dana i već u petak je trebalo da se vrati nazad.

Devetnaestogodišnji Stefan P. iz sela Pečanica kod Požarevca, koji se juče udavio na plaži Olimpik Bič, nedaleko od Paralije, hteo je samo još jednom da se okupa pred polazak kući, a onda je nestao u talasima.

Nesrećni mladić je na letovanje otišao sa rođacima.

- Na letovanju su bili nedelju dana. Hteo je još jednom da se okupa pred polazak. Ušao je vodu, talas ga je poklopio i on je jednostavno nestao - kažu komšije iz Pečanica koji su u kontaktu sa Stefanovim roditeljima.

Bio na moru sa sestrom od ujaka, u petak trebalo da se vrate! Neutešni roditelji otputovali u Grčku!

AUTOR: Kurir; D.K. DATUM I VREME: 24.08.2019. 13:17 Stefan P. (19) iz sela Pečanica kod Požarevca utopio se na plaži Olimpik Bič, nedaleko od letovališta Paralija u Grčkoj. Stefan P., Foto: screenshoot/Facebook Devetnaestogodišnjak je u Grčku, kako navode pojedini mediji, otišao sa sestrom od ujaka.

Za Stefana komšije imaju samo reči hvale. Govore da je bio povučen, kulturan i tih.

- Zlatno dete, strašno je kakva je tragedija zadesila njegovu porodicu. Da samo nije otišao tada u vodu ili da se se neko od kupača našao da mu pomogne... - jadikuju komšije nad sudbinom stradalog mladića.

Podsetimo, nesreća se dogodila blizu kule gde se inače nalaze spasioci, ali ih u trenutku dok se Stefan borio s talasima nije bilo. Ekipa hitne pomoći pokušala je da reanimira mladića, ali nažalost bezuspešno.

Roditelji mladića su otputovali u Paraliju čim su čuli tragičnu vest,, a prema poslednjim saznanjima, obdukcija će biti obavljena u ponedeljak.

Pročitajte još:

Bratanac poznatog harmonikaša

Kako pričaju meštani Pečanica, Stefan potiče iz muzičke porodice. Naime, otac mu je lokalni pevač Rade, a njegov stric je poznati harmonikaš.

BONUS VIDEO: Goran Vesić predlaže novi zakon za trotinete

 

Komentari (1)

Mirjana Janiš

25.08.2019 15:20

Obično se dešava da kada kažu samo jednom, bude jednom... željan vode ostao... trebalo je da ostane još koji dan... sudbina. Duša mu se odmara.