Stefan Gavrilović
Printscreen
Stefan Gavrilović

Printscreen

Stefan Gavrilović, Foto: Printscreen

- Postoje saznanja da je Stefan skočio sa mosta. Prekrstio se i skočio je u reku. Nije moglo da se traga za telom jer je vodostaj Morave bio veliki, ali je sad reka opala i trebalo bi da se započne potraga za telom - ispričao je za Telegraf.rs Stefanov otac Miroslav.

Majka nestalog mladića kaže da joj je policija donela Stefanove cipele i ona sad izražava sumnju da je njen sin, tog 6. februara, skočio sa mosta.

- Ne znam zašto nije započeta potraga za telom osobe, koja je skočila sa mosta. Ako je reč o mom sinu, pitam se kako li će njegovo telo da izgleda posle mesec i više dana u vodi? - istakla je majka.

Iz Ministarstva unutrašnjih poslova kazali su da tog dana kad je Stefan nestao jedna osoba jeste skočila u Veliku Moravu. Napomenuli su da nemaju saznanja da je reč o nestalom mladiću i da se za njim i dalje traga.

Velika Morava

Tanjug

Velika Morava, Foto: Tanjug

Stefanov nestanak

Stefan je tog 6. februara, kako je ranije ispričala njegova majka, izlazio i ulazio u kuću. Oko 11 sati je izašao iz dvorišta. Majka je pomislila da je otišao u prodavnicu. Međutim Stefan nije poneo ni novčanik, telefon, ni jaknu.

Nakon što su prošli sati, majka se zabrinula i nestanak je prijavljen policiji. Ranije je napomenula da tog dana, kako ni prethodnog, nije videla promenu u Stefanovom ponašanju.

PROČITAJTE JOŠ: