Policija rotacija uviđaj
Alo!/Marko Metlaš

 

Policija rotacija uviđaj

Alo!/Marko Metlaš

Policija, Foto: Alo!/Marko Metlaš

Policija u Obrenovcu uhapsila je Vasilija M. (27) iz Velikog Polja zbog sumnje da je izbo radnika kafane “Kod Šverka” u Stublinama Stefana Lazarevića (26), koji je od posledica ranjavanja preminuo. Uhapšen je i osumnjičeni za saučesništvo Mihailo V. (20).

Kako saznajemo, Lazarević je te kobne večeri radio u kafani za šankom, koja je, inače, u vlasništvu njegovog strica. Došao je u lokal da bi mu pomogao u poslu, ali u u jednom trenutku došlo do svađe između Lazarevića i dvojice gostiju.

Njih trojica su zatim izašli ispred kafane gde su nastavili prepirku. Tada dolazi do tuče trojice muškaraca, kada je, kako se sumnja, Vasilije M. izvadio nož i zadao nekoliko uboda nožem stradalom Stefanu Lazareviću.

- Sumnja se da je V. M, nakon tuče ispred jednog ugostiteljskog objekta u okolini Obrenovca, nožem naneo teške povrede dvadesetšestogodišnjem muškarcu, a potom zajedno sa M.V. koji je bio sa njim u društvu pobegao - saopštio je MUP.

Pročitajte još:

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu uhapsili su V. M. (1991) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo ubistvo i M.V. (1998) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo ubistvo u saizvršilaštvu.

- Policija i tužilaštvo rade brzo, a molim i sudove da takvim počiniocima krivičnih dela izriču drakonske kazne - 10, 15 godina zatvora - rekao je Stefanović.