Stefan P.
screenshoot/Facebook
Stefan P.

screenshoot/Facebook

Stefan P., Foto: screenshoot/Facebook

* Stefan bio na sedmodnevnom odmoru u Grčkoj

* Poslednjeg dana svog letovanja završio je tragično

* Poslednja Stefanova fotografija je upravo nastala na plaži gde je stradao i to je objavio na svom instagram "storiju" nekoliko dana ranije

Bezbrižan, zajedno sa sestrom od ujaka, Stefan je bio na sedmodnevnom odmoru u Grčkoj i juče je trebalo da se vrati u rodni Požarevac.

Pročitajte još:

Nažalost, poslednjeg dana svog letovanja završio je tragično, a na plaži nije bilo spasilaca da mu pruže pomoć, jer su se oni dan ranije povukli zbog neizmirenih dugovanja opština Katerini.

Poslednja Stefanova fotografija je upravo nastala na plaži gde je stradao i to je objavio na svom instagram "storiju" nekoliko dana ranije.

Na ostalim slikama sa letovanja, koje takođe nisu nastale tog dana, Stefan se pohvalio provodom, kako na plaži, tako i u klubu, i to su bile njegove jedine objave na Instagramu.

Kako su ispričale komšije, Stefan je poželeo da se još jednom okupa, za kraj. Poklopio ga je kobni talas.

- Na letovanju su bili nedelju dana. Hteo je još jednom da se okupa pred polazak. Ušao je vodu, talas ga je poklopio i on je jednostavno nestao - kažu komšije iz njegovog sela Pečanice, koji su u kontaktu sa Stefanovim roditeljima.

Prognoza za vikend je užasna! Čekaju nas nesnosne vrućine, a onda će ove delove Srbije pogoditi jezivo nevreme!

AUTOR: Tanjug/ Alo.rs/ N.M. DATUM I VREME: 24.08.2019. 16:49 Vetar slab i umeren, u juznom Banatu povremeno jak, jugoistočni.

Nesreća se dogodila blizu kule gde se inače nalaze spasioci. Ekipa Hitne pomoći pokušala je da reanimira mladića, ali nažalost bezuspešno.

Niko na plaži nije znao da pruži prvu pomoć mladiću.

Bonus video

Gori automobil na Pupinovom mostu!