IZAŠAO ZORAN MARJANOVIĆ Stavio je crnu kapuljaču na glavu i seo u advokatov auto koji je izjavio OVO i sve ostavio u šoku!

Posle 10 meseci Marjanović je na slobodi

Zoran Marjanović
Zoran Marjanović, Foto: Alo!/Masanori Jošida

Zoran Marjanović izašao je danas iz Centralnog zatvora gde ga je sačekao jedan od njegovih advokata Stefan Jokić.

PROSLAVA POBEDE HRVATA SE ZAVRŠILA NESREĆOM Kod Požege se Golfom zabio u kuću, skinuo tablice i nestao! Razlog će vas ostaviti u NEVERICI

Zoran Marjanović
Zoran Marjanović, Foto: Alo!/Masanori Jošida

 HAOS U BEOGRADU Bojan i Mirjana su imali SEKS na Adi kada ih je UDARIO GROM, a pravi skandal nastao tek u bolnici

"Krivični postupak je i dalje u toku protiv njega, a Apelacioni sud je doneo odluku da se brani sa slobode. Ovo je odbrana donekle i očekivala. Mi smatramo da će u obražlozenju biti ono što su prethodno naveli, a to je da ne postoji osnovana sumnja da je Zoran Marjanovic izvršio krivično delo koje mu se stavlja na teret. Odbrana će dati odgovor na istu, i čekamo odluku vanraspravnog veća. Zoran Marjanović neće davati izjave za medije, ja ću ga odvesti kući, porodica neće doći po njega", rekao je Stefan Jokić, advokat Marjanovića.

Zoran Marjanović
Zoran Marjanović, Foto: Alo!/Masanori Jošida

Apelacioni sud je preinačio rešenje Višeg suda i ukinuo pritvor Marjanoviću i naredio da se on pusti na slobodu. Po nalažnju ovog suda nema zakonskog osnova po kojem bi Marjanović bio više u pritvoru.

JEL SE OVO STVARNO DEŠAVA? Vest iz Beograda je TEMA DANA, nećete moći da zadržite osmeh kad vidite zašto!

 

Zoran Marjanović sa svojim advokatom
Zoran Marjanović sa svojim advokatom, Foto: Alo!/Masanori Jošida

Tročlano veće je utvrdilo da je Viši sud pogrešno ustanovio da bi Marjanović boravkom na slobodi uznemirio javnost. 

jelena marjanović
jelena marjanović , Foto: dejan briza

"Neophodno je razdvojiti uznemirenje javnosti koje može ugroziti nesmetani i pravično vođenje krivičnog postupka od nesporne okolnosti koja se odnosi na zainteresovane javnsoti na ovaj slulčaj. Međutim, Viši sud daje pogrešan značaj kada isto povezuje sa nesmetanom vođenjem postupka. Zainteresovanost nije isto što i uznemirenje, budući da zainteresovanost ne može ugroziti i pravičnost vođenja postupka. Ne postoje okolnosti koje ukazuju da je usled načina završenja dela uznemirenje ugroziti postupak", rečeno je Alo! u Apelacionom sudu u Beogradu.

BOLEŠTINA U VALJEVU Muškarac (52) sačekao devojčicu da izađe iz radnje, odveo je iza, pa usledila STRAHOTA

Kako saznajemo u Višem sudu u Beogradu, nova optužnica protiv Marjanovića je još na preispitivanju, pošto su njegovi advokati uložili prigovor na nju.

"Marjanović je još uvek osumnjičen, ali sud treba da ramotri odgovore na optužnicu koje su uložili njegovi branioci", rečeno je Alo!.

 

PROČITAJTE ŠTA SMO IZDVOJILI ZA VAS - OVDE

Povezane vesti

 • Korisnik: Miki
  12/07/2018 - 18:35
  Ovo je sprdacina od sudstva I pravde. Porodica sve vreme govori da zna ko je ubio Jelenu a cute neceda kazu.. Porodica n a zeli da svedoci a poturili devojcicu koja je do 5 godine sisala cuclu.Srami te se.
 • Korisnik: nada
  12/07/2018 - 18:09
  Samo malo da se oporavi i evo njega u Zadrugu 2 za 200 000 eura koliko ce Mitrovic sigurno iskesirati a plus ce tuziti drzavu ukoliko se dokaze da nije kriv - hahahahaha
 • Korisnik: Pera Detlic
  12/07/2018 - 17:50
  Srbilend..........
 • Korisnik: sivi ekonomista
  12/07/2018 - 17:48
  ko ce bre da plati sve te advokate i odstetu, neka plate inspekotori koji su pogresili.
 • Korisnik: nada
  12/07/2018 - 17:43
  Uznemirenje javnosti ? Pa cela Borca je bila u strahu a tek ce sada biti !!!!!!!!!! Vrlo je cudno da Vladimir vec duze vremena ne daje nikakve izjave a davao ih je na svakom koraku.Neko mora za ovakav cin odgovarati s obzirom da je Zoran predstavljen javnosti kao ubica ili................?
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi