Smederevo, požar, Petar Anđelković
Alo
Smederevo, požar, Petar Anđelković

Alo

Smederevo, požar, Petar Anđelković, Foto: Alo

Muzičaru Petru Anđelković Peci iz Smedereva zapaljeni su tokom vikenda kafić i džip „rendž rover“, a policija traga za počiniocima! Kako saznajemo, tokom noći između petka i subote, dok je Petar bio na svirci, njemu je izgoreo automobil u Goranskoj bb na Dunavskom keju, a noć kasnije vatra mu je progutala kafić „VIP kafe“ u Kolarskoj 2.

Pročitajte još:

Vatra na džipu klavijaturiste iz Smederava je, kako se sumnja, izbila u predelu motora, ali i unutrašnjosti vozila. Iako su reagovali vatrogasci, automobil je potpuno uništen, a od vatrene siline pukla je šoferšajbna. Samo dan kasnije, takođe pod okriljem mraka, vatra je progutala kafić na koji je Petar bio ponosan i tada je posumnjao su mu požari podmetnuti. 

Kolege hoće da mu pomognu

Kako saznajemo, Petar je neko vreme radio u Švajcarskoj, a nakon toga, otvorio je lokale u Smederevu. Njegove kolege u Smederevu su se organizovale i skupljaju novac, kako bi mu pomogle da nadoknadi štetu.

- Ne znam ko je to uradio. Nisam ni sa kim u svađi, nemam dugovanja, niti se s bilo kime raspravljam. Sviram klavijature, pevam, bavim se muzikom. Kafić je moj, otvorio sam ga 1. jula, bio je skroz nov i sređen. U šoku sam, plašim se. To je namerno urađeno, ništa nije slučajno, zbog sam tražio zaštitu policije - rekao je za „Alo!“ Anđelković.

On kaže da je čuo da će da mu zapale i splav u Smederevu.

- Drugarica mi rekla da je čula da se spremaju da mi zapale i splav. Ne znam ko. Zabrinut sam sada i za kuću u kojoj živim s roditeljima i bratom - rekao nam je Anđelković, koji u svom, ali u drugim lokalima nastupa s pevačicom.

Policija traga za počiniocima, a uviđajne ekipe još utvrđuju uzroke požara.

- Sumnjivo je, ali dok se istraga ne završi, rano je bilo šta komentarisati. Petar, koji je podneo prijavu prtiv nepoznatih počinilaca, rekao je da ni na koga ne sumnja i da se nikome nije zamerio - rekao je naš sagovornik blizak istrazi.

Autobus se pokvario nasred ulice, a onda je odjednom buknula vatra! Vatrogasci jedva uspeli da odreaguju!

AUTOR: Alo.rs/o21.rs/I.L. DATUM I VREME: 20.08.2019. 16:32 - 20.08.2019. 16:38 Autobus je bio u povratku u garažu jer je imao kvar i bio je skinut sa linije. Vatrogasci, požar, Foto: Alo!/ Rajko Ristić Zglobni autobus javnog prevoza u Novom Sadu izgoreo je jutros oko 9 časova kod ulaza u garažu GSP-a na Futoškom putu.

Prema njegovim rečima, iako se sumnja da su požari podmetnuti, tek treba da se utvrdi da eventualno nije došlo do kvara na instalacijama.

Kako nezvanično saznajemo, Petar je angažovao čuvare da mu čuvaju spav u Smederevu.

BONUS VIDEO: Beograđani otkrili šta rade na plus 40: Muke tek predstoje!