Mesto poprišta na Zelenom vencu
M. Jošida
Mesto poprišta na Zelenom vencu

M. Jošida

Mesto poprišta na Zelenom vencu, Foto: M. Jošida

Kako „Alo!“ saznaje, Miloš je posle saslušanja u Prvom osnovnom javnom tužilaštvu u Novom Beogradu pušten da se brani sa slobode, iako je naočigled brojnih svedoka u javnoj garaži nasrnuo na Milana, jer ga, navodno, nije pustio preko reda i unakazivši ga zubima!

Incident se dogodio 18. juna, oko 23 sata, u javnoj garaži kod Zelenog venca, u ulici Kraljice Natalije u centru Beograda, posle prepirke i tuče oko ulaska u garažu. Policija je posle krvavog obračuna privela Miloša, dok je Milan završio na operacionom stolu u Urgentnom centru.

Kako “Alo!” saznaje u istrazi, lekari nisu mogli da zašiju uvo Milanu.

Gledao kako mu uho pada na zemlju

M. Jošida

Gledao kako mu uho pada na zemlju, Foto: M. Jošida

 - On je fizički naružen i psihički uznemiren! U panici je od kada je saznao da napadač nije zadržan u pritvoru, već da je pušten da se brani sa slobode. Bio je u šoku zbog izgubljenog uveta. Posle prepirke i tuče, koja je izbila oko ulaska u garažu, on je posle ugriza osetio jak bol, a onda je video kako njegovo krvavo uvo pada na beton! Uzeo ga je u ruku, dok je neko od svedoka pozvao Hitnu pomoć, koja ga je odvezla na Urgentni centar, ali lekari nisu mogli da mu ušiju uvo, jer mu je napadač odgrizao celu ušnu školjku - navodi naš izvor iz istrage i dodaje da je Miloš nasrnuo na Milana, jer ga, navodno, nije pustio da uđe preko reda.

Borović: Skandalozna odluka tužilaštva

Poznati beogradski advokat Borivoje Borović, koji zastupa povređenog naučnika, u izjavi za „Alo!“ kaže da je odluka tužilaštva skandalozna!

- Moj klijent se plaši da Hanibala ponovo ne sretne na ulici. Tužilac je saslušao napadača i pustio ga da se brani sa slobode, iako se sumnjiči za nasilničko ponašanje i tešku povredu sa fizičkim i psihičkim posledicama - ističe Borović.

 - Miloš je bio na začelju kolone, koja je čekala ulazak u garažu, dok je Milan bio među prvima na redu. U jednom trenutku, Miloš je izgubio strpljenje, iznenada je dodao gas, pretekao celu kolonu i pokušao preko reda da se progura unutra. Milan se usprotivio, govoreći: „Nismo mi budale što čekamo red!“, posle čega je Miloš bukvalno pošizeo i izbila je čarka, koja je prerasla u tuču - prepričava naš sagovornik i otkriva da je napadač bio opremljen za tuču.

- Miloš je prvo iz kola zgrabio biber-sprej i isprskao Milana, a onda je otrčao do gepeka i uzeo bejzbol palicu. Udario ga je nekoliko puta, a na kraju se obrušio na njega i zubima mu odgrizao celo levo uvo! - kaže naš izvor iz istrage.

Miloš se sumnjiči za nasilničko ponašanje i nanošenje teške telesne povrede, za šta je zakonom zaprećena kazna do pet godina zatvora.

Kako saznajemo, povređeni naučnik je preko svog punomoćnika Borivoja Borovića uložio prigovor na rešenje o ukidanju pritvora, navodeći da je incident u garaži uznemirio javnost, dok je on fizički naružen, oseća psihičku napetost i strah. Istraga se nastavlja saslušanjem povređenog naučnika u Prvom osnovnom javnom tužilaštvu.

Komentari (5)

Lu

10.07.2018 21:46

Da to su oni koji svakodnevno gube strpljenje i divljaju po ulicama i isecaju kolone, prolaze na crveno i ostale bahanalije u svojim zatamnjenim dzipovima i bembarama... a tuzolastvo?! Pa sta tu ima da iznenadi, Lektori su njihovi prijatelji...

Цицка

10.07.2018 21:48

Три средства је употребио , палицу, спреј и зубе да је имао поштољ у колима убио би га , желим не само овом тужиоцу него свим судијама који немају осећаја за кретене да им се деси иста ствар . Ово са судством прелази све границе и постаје смешно .Onu devojku koja vodi sudstvo treba da je sramota sta se desava u Srbiji .

Cine city

10.07.2018 22:04

Profesore dizi kredit uplati mi 20000 evra i donecu ti bilo koji deo njegovog tela .

Marina

10.07.2018 22:39

Ovo je za PRITVOR. Razlog: uznemiravanje javnosti.

Penzioner

11.07.2018 02:06

Sada ima jedinstvenu priliku da odsece i njemu i njegovoj ženi i deci i uši i noseve!