Vračar, ubistvo, policija
Alo/ Masanori Jošida
Vračar, ubistvo, policija

Alo/ Masanori Jošida

Vračar, ubistvo, policija, Foto: Alo/ Masanori Jošida

 

Na graničnom prelazu Bajakovo uhapšene su tri osobe koje se dovode u vezu sa vozačem iz Srbije koji je upravljao kombijem sa migrantima, koji je rano jutros sleteo u reku Kupu, izjavio je večeras načelnik Uprave za granicu Ministarstva unutrašnjih poslova Zoran Ničeno.

Vozač, državljanin Srbije, pobegao je u područje za koje se sumnja da je minirano, a iz kombija koji je tonuo policajci su spasili 11 migranata, među kojima ima žena i dece. Jedna žena je dok su joj pružali medicinsku pomoć na mestu događaja preminula.

- Na graničnom prelazu Bajakovo zadržane su tri osobe koje dovodimo u vezu s ovim događajem. Među njima nije počinitelj, ali verujemo da ove osobe mogu dati kvalitetne informacije o njemu - rekao je Ničeno, prenosi HRT.

Žene se borile sa ubicom, gazda Raja smaknut na kraju kada je napadač krenuo da beži!

AUTOR: Alo/Blic/V.M. DATUM I VREME: 25.08.2019. 08:46 Objavljen i motiv četvorostrukog ubistva. raja Raja Kazimirović, Foto: Alo Osumnjičeni za četvorostruko ubistvo u Jabukovcu Davor P. (35) došao je na salaš Raje Kazimirovića sa namerom da opljačka ovog imućnog seoskog gazdu, a tamo je isprava zatekao tri žene - Rajinu majku Dragicu, sestru Ljubinku i sestričinu Draganu.

 

Portparol PU sisačko-moslovačke Dario Kačmarčik rekao je da su osobe koje su se nalazile u kombiju smeštene u policijsku postaju Glina, gde će biti ispitane. U potragu za vozačem uključene su sve policijske jedinice - od specijalne, preko interventne do granične, kao i psi tragači.

Četvoro dece od tri do devet godina u pratnji oca trenutno se nalazi u Opštoj bolnici u Sisku, gde će ostati na posmatranju zbog lošeg zdravstvenog stanja.

Pročitajte još:

 Bonus video: Snimak autoputa Miloš Veliki dronom