Uhapšen Srbin zbog silovanja
nemačka policija
Uhapšen Srbin zbog silovanja

nemačka policija

Uhapšen Srbin zbog silovanja, Foto: nemačka policija

Serijski silovatelj iz Zrenjanina Siniša K. (29), uhapšen u Nemačkoj zbog sumnje da je silovao čak sedam žena, u toj državi upoznao je i svoju trudnu verenicu koja je nedavno doputovala u Srbiju kako bi upoznala njegove roditelje i porodila se.

On je boravio u jednom hostelu odakle je odlazio u parkove u Berlinu i presretao žene koje je potom brutalno zlostavljao.

Iako je Siniša u Srbiji već robijao zbog silovanja maloletnice 2012. godine u Zrenjaninu, svi su bili šokirani da je Siniša počinio zlodela za koja je osumnjičen, posebno jer je u Nemačkoj upoznao Srpkinju sa kojom je stupio u emotivnu vezu.

Nemački "Blid" preneo je da Siniša boravio u jednom hostelu, a da je svoje žrtve presretao na frekventnim mestima u Berlinu, kao što su železničke stanice, parkovi i slično.

Činio je to tako što bi im prišao i započeo prijateljsku konverzaciju, a zatim ih odvlačio na zabačene lokacije, pretio im i na kraju silovao. Da slučaj bude još bizarniji, Siniša bi svojim žrtvama potom pokazivao potpuno drugo lice, pretvarajući se u brižnu osobu verovatno sa namerom da se ponovo sastane sa žrtvom.

Svi ovi navodi šokirali su Sinišinu porodicu, jer kako kažu nije im jasno kada je odlazio u svoje monstruozne pohode ako je sa svojom trudnom suprugom bio gotovo nerazdvojan.

Prvu svoju žrtvu, maloletnicu, Siniša je presreo 12. juna, a poslednju samo nekoliko sati pre hapšenja i nju je u zatočeništvu držao čak tri sata. Upravo zahvaljujući iskazu koji je dala, napravljen je i foto-robot koji je policajcima pomogao u hapšenju.

Siniša se sada nalazi u pritvoru, a nemački tužioci mu predviđaju višegodišnju zatvorsku kaznu jer osim što je osumnjičen za silovanje najmanje sedam žena, svoja zlodela je činio na brutalan način i uz pretnju raznim oruđem, a pred toga odranije je poznat nemačkoj policiji.

PROČITAJTE JOŠ