Policija, rotacija
Shutterstock
Policija, rotacija

Shutterstock

Policija, rotacija, Foto: Shutterstock

Žena (41), poreklom iz Moldavije, pozvala je u ponedeljak policiju i prijavila supruga da je fizički nasrnuo na nju i da ju je udario. Policija je ubrzo došla na lice mesta i zatekla ženu sa ubodnom ranom u predelu ruke.

PROČITAJ JOŠ:

Krvavom napadu je, kako pišu lokalni mediji, prethodila žustra svađa dvoje supružnika oko toga ko ju je dopratio kući sa posla. Srbin je, navodno, kroz prozor ugledao svoju suprugu kako prilazi kući u društvu sredovečnog muškarca.

U naletu besa izleteo je iz kuće i prvo nasrnuo na njega, a kada je čovek pobegao, sa ženom je ušao u kuću. Nakon razmene teških reči, Srbin je navodno prvo udario svoju suprugu, a potom je zgrabio nož i ubo je u ruku.

Lazanski u jutarnjem progovorio o izdaji Krajine! U studiju nastao MUK, a onda pomenuo emotivnu vezu SVIMA ZNANOG SRPSKOG POLITIČARA i Kolinde...

AUTOR: Alo.rs/N.M./D.N. DATUM I VREME: 06.08.2019. 12:01 - 06.08.2019. 14:05 Novi ambasador Srbije u Rusiji i vojno-politički analitičar Miroslav Lazanski bio je gost emisije Novo jutro na TV Pink kod voditelja Predraga Sarape. Miroslav Lazanski, Foto: Printscreen Tema emisije bila je zločinačka akcija "Oluja" i besramno slavljenje etničkog čišćenja u Hrvatskoj.

Supruga je policiji rekla da ovo nije prvi put da je suprug zlostavlja.

BONUS VIDEO: