Saobraćajna nesreća
Printscreen
Saobraćajna nesreća

Printscreen

Saobraćajna nesreća, Foto: Printscreen

 

Svi poginuli su iz Mačvanskog Prčinovića. Dve osobe imale 18 i dve 19 godina.Devojka koja je vozila automobil sa teškim telesnim povredama prevezena je u Opštu bolnicu u Šapcu gde se lekari na Odeljenju hirurgije bore za njen život. Ona ima 20 godina.

Oko pet časova automobil "ford fijesta" šabačkih registarskih oznaka je sleteo s puta i udario u stub javne rasvete u mestu Tabanović, kažu u Operativno-komandnom centru MUP-a Srbije.

Uključenje u jutarnji program

Printscreen

Uključenje u jutarnji program, Foto: Printscreen

Nesreća dogodila na desetak kilometara od Šapca pre skretanja za šljunkaru. Pretpostavlja se da su se oni vraćali iz noćnog provoda.

 

PROČITAJTE JOŠ:

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (2)

Vladimir

27.07.2019 10:48

Da se ove pogibije desavaju u ratu, sav narod bi se digao protiv rata i napustio front. Ovako svaki dan po neko pogine i nestajemo, sto posle nocnih izlazaka, sto posle svadbi, sto u zurbi da stignemo na more, a jedino je sigurno da ce zavrsiti na naslovnim sttanama crne hronike...da ce svi zaliti i da ce i dalje nastaviti po istom scenariju. Ima li odgovornih, oseca li neko grizu savesti zbog ovih nepotrebnih pogibija? .... Sada je najbitnije da se medjusobno glozimo i da u tome uzivamo vekovim

pijandure

30.07.2019 10:05

Poginuli ujutro, a vraćali iz noćnog provoda. znaci sljokali celu noc i pijani krenuli kolima. Sreca sto nisu ubili nekog nevinog. To je sve.