MANIJAK IZ SREMČICE NIJE USLIŠIO VAPAJE ŽRTVE, ALI JE IZNENADA ODUSTAO Mnogo si lepa, PRATIM te 4 godine i MORAM DA TE IMAM!

Manijak je pokušao da siluje ženu u Sremčici usred bela dana, ali je ustuknuo od nje kao da je šugava kad mu je rekla da „ima ciklus“!

Manijak iza rešetaka posle dva meseca bekstva
Manijak  Foto: shutterstock

Kako saznajemo, nepoznati muškarac (40) je 2. jula, oko 19 sati, u Dvoržakovoj ulici u Sremčici iz žbunja zaskočio Nevenu D. (38) čim je ušla u haustor, pocepao joj je helanke, majicu i brusthalter, izvadio polni organ i bacio se na nju, ali je odjednom odustao kada je čuo da ima menstruaciju.

NEVENA IZ SREMČICE VRIŠTALA DOK JE MANIJAK CEPAO ODEĆU SA NJE! Otimala sam se, a onda mi je nabio prste dole, UGLEDAO KRV i besno rekao...

Napadnuta žena je u izjavi za „Alo!“ ispričala da joj je gotovo jednim potezom pocepao helanke!

- Jednom rukom me je držao oko struka, dok mi je drugom pocepao majicu i strgao brusthalter. Otimala sam se i glasno dozivala pomoć, ali nije vredelo. Izvukao je polni organ i počeo da se trlja o mene, govoreći: „Mnogo si lepa. Znam te, pratim te četiri godine, moram da te imam!“ Ponavljao mi je „da se opustim i da će sve biti brzo gotovo“. Tada sam na sav glas zavapila da me ostavi na miru - kaže uplašena žena i prepričava nam agoniju koju je doživela.

Ima čudan pogled i mnogo je jak

Nevena kaže da je napadnuta s leđa. Prema njenom iskazu, reč je o muškarcu od oko 40 godina, visine do 180 centimetara, tamnije kose. - Imao je čudan pogled. Mnogo je jak. Nisam zapazila da li ima specifični akcenat, bila sam mnogo uplašena - kaže napadnuta žena.

 - Rekla sam mu da imam menstruaciju i molila ga da me pusti. Tada mi je zavukao ruku među noge, a kada je na vrhovima prstiju ugledao krv, besno je rekao: „Ovo si sada uradila i nikada više! Ošamario me je nekoliko puta. Uzvratila sam i ja njemu i udarila ga nekoliko puta, jer sam na sve načine pokušavala da se odbranim. Viđala sam ga ranije, živi u blizini. Policija je na mom telu i garderobi našla njegove otiske prstiju i tragove, nadam se da će ga brzo uhvatiti i da ću ja biti poslednja na koju je nasrnuo - navodi isprepadana žena. 

POKUŠAJ OTMICE U PARKIĆU NA VOŽDOVCU? Svi su mislili da deka odvodi unuka kući, a onda se čuo VRISAK MAJKE!

Žitelji Sremčice su policajcima ukazali na nekoliko sumnjivih momaka i besposličare, ali je posle provere utvrđeno da nemaju veze s ovim slučajem. Uzeti su snimci sigurnosnih kamera da bi policija mogla lakše da identifikuje napadača.

PROČITAJTE ŠTA SMO IZDVOJILI ZA VAS - OVDE

 

Povezane vesti

 • Korisnik: zena
  05/07/2018 - 11:20
  Svaka zgrada treba da ima kameru a i po gradu treba postaviti sto vise, ludaka i manijaka je sve vise.
 • Korisnik: Curcic srdjan
  05/07/2018 - 11:07
  Dzaba sve kad ga uhapse izacice za par meseci, jer ce se sve zavrsiti na pokusaju silovanja i nekontrolisanoj sexualnoj zelji! Dokle god se zakon ne promeni, desavace se ovakve stvari! Po meni za pedofile, silovatelje jedina kazna je dugogodisnji zatvor sa teakim radom, kastracija, i duboko inputirani gps cip da se zna gde su svakog momenta i obavezna dnk banka podataka!
 • Korisnik: VladimirR
  05/07/2018 - 10:56
  Četiri godine je skupljao hrabrost i kad ono međutim. Rđavom silovatelju i meca smeta. Nadam se da će organi uspeti da identifikuju ovu muškarčinu a pravosuđe da mu bez olakšavajućih okolnosti odredi i dodeli kaznu.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi