OVO JE MARINA, POLICAJKA O KOJOJ PRIČA SRBIJA! Spasila je, sa kolegom Markom, silovanu devojku (18) na Voždovcu iz kuće strave! (FOTO)

Osamnaestogodišnja devojka K.S. iz Beograda silovana je juče popodne

Marina Starčević
Marina Starčević, Foto: PrintskrinFacebook

Policijski službenici Marina Starčević i Marko Jovanović uhapsili su dvojicu momaka koji se sumnjiče da su silovali devojku (18) u Beogradu, a više o tome pročitajte OVDE.

Osamnaestogodišnja devojka K.S. iz Beograda silovana je juče popodne u ulici Nikole Đurkovića na Voždovcu, za šta je osumnjičen državljanin Nigerije Viktor Mesi (31).

 

On je K.S. silovao u kući u kojoj boravi, uz pretnju nožem, a prema saznanjima, izbezumljena devojka je posle silovanja uspela da se otrgne Nigerijcu, i istrčala na ulicu, gde je naišla na dežurnu patrolu.

Policijski službenici Marina Starčević i Marko Jovanović su po njenoj prijavi munjevito reagovali, i krenuli prema kući u kojoj se dogodio zločin. Usput su u pomoć pozvali pripadnike Interventne jedinice beogradske policije.

 

 

Policija je u kući zatekla Viktora Mesija i A. M. (1990) državljanina Somalije, u vidno pijanom stanju, koji su pružili otpor prilikom hapšenja. Bili su drski, a osumnjičeni Mesi je pokušao da pobegne sa lica mesta.

Efikasnom intervencijom, Starčević i Jovanović su uz pomoć Interventne jedinice savladali Nigerijce, koji su potom uhapšeni.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi