Lepoticu eksplozija bacila nekoliko metara
Instagram
Lepoticu eksplozija bacila nekoliko metara

Instagram

Lepoticu eksplozija bacila nekoliko metara, Foto: Instagram

Osim teškog preloma potkolenice, lepotici Olac je noga gotovo potpuno izgorela i pitanje je da li će moći normalno da hoda, čak ako joj lekari u Beogradu i spasu nogu.

Kako saznaje Informer od izvora iz istrage, Olac je posle stravične eksplozije primljena u zemunsku bolnicu.

- Ona je zadobila brojne posekotine i povrede po telu, ali najviše joj je stradala leva noga. Ima otvoreni prelom potkolenice i opekotine četvrtog stepena po celoj nozi. Došlo je do nekroze, odnosno izgoreli su joj koža, mišići, tetive... - kaže izvor.

Zbog stravičnih povreda lekarski konzilijum zemunske bolnice odlučio je da Gonzalesovu uputi na plastičnu hirurgiju Vojnomedicinske akademije, kako bi specijalisti pokušali da joj što više pomognu.

- Špansku misicu su već posetili lekari sa VMA kako bi videli ozbiljnost njenih povreda. Gonzalesova će biti podvrgnuta posebnim tretmanima i operacionim zahvatima. Ukoliko naši stručnjaci i uspeju da izbegnu amputaciju, sigurno će Olac ostati unakažena noga i pitanje je da li će ikada moći normalno da hoda - navodi taj sagovornik.

Lepa Španjolka, koja je bila Mis Marbelje 2014, upoznala se ranije u tom gradu sa Strahinjom Stojanovićem, pa ga je iz još nepoznatih razloga posetila u Beogradu samo dan pre nego što je stradala. Prema nezvaničnim saznanjima, Strahinja ju je posetio u bolnici, raspitao se kakvo joj je zdravstveno stanje, ali nije uspeo da porazgovara s njom.

Misica Olat Gonzales teško povređena u Beogradu

Instagram

Misica Olat Gonzales teško povređena u Beogradu, Foto: Instagram

Stojanović je, inače, dobro poznat policiji. U aprilu ove godine pušten je iz zatvora u Sremskoj Mitrovici, u kom je služio kaznu zbog iznude u Holandiji, odakle je prošle godine izručen Srbiji. On je prethodnih godina više puta boravio u Španiji, gde inače borave mnogi Srbi i Crnogorci koji su umešani u međunarodni šverc droge.

On je u noći između petka i subote samo pukom srećom izbegao smrt u eksploziji "audija" u Ulici Svetozara Papića, gde ima stan. Oko dva sata iza ponoći seo je u džip zajedno sa Olac, ali je shvatio da je zaboravio telefon u stanu i otrčao je da ga uzme. Čim je izašao iz džipa, odjeknula je eksplozija u kojoj je deblji kraj izvukla misica.

- Meta napada je svakako bio Stojanović. On je blizak klanu ubijenog Slobodana Šaranovića, koji je u krvavom ratu sa ekipom Luke Bojovića, osuđenog na 18 godina zatvora u Španiji. Budući da je u proteklih nekoliko meseci u Beogradu ubijeno više Bojovićevih saradnika, ovaj napad na Strahinju može se posmatrati kao nastavak rata dva suparnička klana - naveo je Informerov izvor.

Majka stigla iz Španije, posetila Olac u bolnici

Povređenu Olac Bilbao Gonzales posetila je majka u zemunskoj bolnici, koja je hitno doputovala iz Španije, čim su joj javili da je njena ćerka preživela bombaški napad.
- Žena je u stravičnom šoku. Sve vreme je plakala i ljubila svoju ćerku. Preko svog prevodioca je molila lekare da urade sve što je moguće da spasu nogu njene ćerke, kako bi je ona potom odvela što dalje iz Srbije - kazao je izvor.

Komentari (6)

rada tomasevic

15.08.2018 04:05

ne bas lepe uspomene ponece iz nase prestojnice ali taki joj grasi pali.bozija je zadnja zar ne?

alex

15.08.2018 08:47

@rada tomasevic - Pa i mama rece da oce da je vodi sto dalje od Srbije, gospodja je ranije trebala da uci cerku da se ne druzi sa mafijasima ali obican covek ne moze da priusti rolexe jahte dzipove.

nako

15.08.2018 05:43

Ovaj ga ubioda se otarasi nje...sam podmetnuo eksploziv sa namerom da je ubije...

Ljube

15.08.2018 07:15

Strašna sudbina ali tako to ide, ko se vatrom igra kad tad će da se opeče. Silikonska sponzoruša je jurila za parama, nije marila i nije joj smetalo što je "sugar daddy" kriminalac, imala je maler i karijera je završena. Hvala Bogu da je ostala živa ali sada joj silokoni i pućenje više neće pomoći da živi ...

Vaki

15.08.2018 07:39

@Ljube - Cemu toliko pakosti?

Ivan T

15.08.2018 07:44

Nisam neki bezdušnik al mi nije baš žao slučaja. Mogla je da bude sa pristojnim momkom i sad bi TRČALA livadom sa njim dok bere maslačke.