Automobil uleće među ljude u Novom Sadu
Printscreen: Youtube
Automobil uleće među ljude u Novom Sadu

Printscreen: Youtube

Automobil uleće među ljude u Novom Sadu, Foto: Printscreen: Youtube

Čistom srećom izbegnuta je tragedija, pošto su pored parkiranih kola u koja se zakucao Stevan vozeći “fiat stilo”, stajali vlasnici, ali i oni koji su razgledali tuđe automobile.

U nezgodi su, ipak, lakše povređene tri osobe, a radi se o mladićima koji su stajali pored kola i koje su udarili parkirani automobili koji su se odbili, nako što se Stevan zakucao u prvi auto.

On je nakon incidenta i uhapšen.

Prema pisanju "Blica" Stevan P. nema vozačku dozvolu, a vozio je pod dejstvom alkohola i alkotest je pokazao 1,41 promila alkohola. On je, prema nezvaničnim saznanjima udario u dva automobila.

Jeziva scena uletanja u ljude okupljene oko kola snimljena je sasvim slučajno, pošto je jedan od očevidaca snimao okupljanje i zabeležio umalo tragičan događaj.

Na snimku se prvo videla okupljena masa, da bi se onda pojavio crni automobile koji se u škripu guma zakucao u prve automobile i za kojih je, kako se vidi na snimku, bilo više ljudi.

Inače, na delu okretnice “Mišeluk” petkom uveče okupljaju se ljubitelji tjuniranih automobila i motocikala. Na delu okretnice gde se oni okupljaju nema saobraćaja, već se entuzijasti tuda vozaju.

Komentari (2)

Dragan

27.05.2018 19:50

Ovaj u svakoj normalnoj drzavi ne bi u zivotu dozvolu video, a u Srbistanu ce sutra poloziti i zaviti nekog u crno.

ŠOjke

27.05.2018 20:29

Budali nikada ne izdati dozvolu!