Vladimir Marjanović
Alo!/Masanori Jošida
Vladimir Marjanović

Alo!/Masanori Jošida

Vladimir Marjanović, Foto: Alo!/Masanori Jošida

Naime, Vladimir je na svom Fejsbuk profilu okačio nekoliko postova u kojima je jasno aludirao na to da njegov sin nije ubio svoju suprugu.

- Na patici i na levoj obali su dva DNK, na vešu i trenerci, kao i na prstu, sa kog su ubice skinule burmu. Ukupno pet DNK, od tri različite nepoznate osobe – napisao je Vladimir, indireknto upućujući na svoj stav da bi istražitelji morali da ispitaju koje nepoznate osobe su dodirivale njegovu snaju, skinule joj prsten sa desne ruke i tako ostavile svoje biološke tragove na njenom telu.

KAMERE SNIMILE ZLOČIN! Pevačici zapaljen auto! Nevenčani suprug je prebio 2013. godine, a OVA mogućnost se ne isključuje (FOTO)

Za oca optuženog Zorana sporno je i to što "nije ispitano kretanje svih prisutnih na nasipu, kao ni njihov DNK“.

jelena marjanović

draško aćimović

jelena marjanović , Foto: draško aćimović

Podsetimo, Više javno tužilaštvo je 20. aprila podiglo treću optužnicu protiv Zorana Marjanovića, kojom ga tereti za svirepo ubistvo svoje supruge Jelene 2. aprila 2016. na nasipu Crvenka u Borči.

„JA ĆU IZ ZATVORA IZAĆI, ALI TI IZ GROBA NEĆEŠ NIKADA!“ Sandra (30) prebila komšinicu, pa zavšila iza rešetaka! Sada je otkriveno šta je radila mužu i deci. Ne zna se kom je gore (FOTO)

- U optužnici stoji da su kobnog dana na nasip došli Jelena, Zoran i njihova ćerka Jana. Jelena je otišla da trči, a Zoran i Jana su neko vreme bili zajedno, da bi Zoran u jednom trenutku ostavio dete na nasipu, spustio se do kanala i ubio Jelenu, nakon čega se vratio kod deteta – podseća izvor.

Zoran Marjanović

Alo!/ Dejan Briza

Zoran Marjanović, Foto: Alo!/ Dejan Briza

I sam Zoran, ali i njegov otac više puta su demantovali ovu verziju tragičnog događaja. Iako Vladimir u tužilaštvu nije želeo da svedoči, prvi je u javnosti izneo teoriju o tome da je njegovu snaju ubio tajkun.

- Pravi ubica je Jelenin ljubavnik, tajkun! Ćutao sam sve ovo vreme jer sam se bojao da će mi neko ubiti decu! Od prvog dana svi znamo ime ubice, ali smo mislili da policija pošten odradi svoj posao. Kad ono, da bi prikrili tragove i sačuvali tajkuna koji drži pola Beograda, oni hapse mog Zorana! - ispričao je medijima Vladimir nakon što je njegov sin bio uhapšen u septembru 2017. godine.

Komentari (2)

I ti si sumnjiv jako.

15.05.2019 06:56

Lazes ko pas nema tog lika kog otac ne bi napao zarad sina.

JABLAN

15.05.2019 07:49

Ovo postaje paranoja od slučaja, i igranje moćnika, pa Vladimire ako znaš ko je ubica kaži, izađiu javnost, i jednom zauvek da se reši slučaj, a ne igranje nečijom sudbinom.