"MIKINA SUPRUGA I DALJE VODI TU ŠKOLU" Šokantna izjava Aleksićevog advokata, našao krivca u slučaju Milene Radulović!

Mediji su najveći problem

Zoran Jakovljević i Mika Aleksić
Zoran Jakovljević i Mika Aleksić, Foto: Alo/ Ilustracija

Advokat Zoran Jakovljević koji zastupa Miroslava Aleksića vidno revoltiran zbog činjenice da je Milena Radulović optužila njegovog klijenta za silovanje i da je to glavna tema u medijima, za „Alo!“ kaže da će izbegavati kontakt sa novinarima jer su oni krivi za sve!

- Vi se iščuđavate kako škola radi, kako i dalje postoji, provocirate da se zatvori. U svakom smislu želite da uništite nekoga za koga još uvek nije utvrđeno da li je kriv ili nije. Mikina supruga i dalje vodi tu školu, jer tamo neki roditelji koji su, po vašim kriterijumima očigledno ludi, vode i dalje decu - kaže Aleksićev advokat.

Milena Radulović
Milena Radulović, Foto: Alo! Nenad Vujanović

Naše pitanje da li je on pustio u medije fotografiju na kojoj nasmejana Milena Radulović pozira pored Mike Aleksića, kako bi time nešto dokazao, kaže:

- Što se tiče fotografije na kojoj se vidi Milena Radulović pored Mike Aleksića nebitno je kako se ona zatekla u medijima i da li je ona ključni dokaz. Ne želim da otvaram svoje karte. Kada promenite način izveštavanja, kada promenite stav, onda možemo da pričamo. Tu fotografiju su pojedini imali i ranije, pa nisu hteli da je objave - rekao je, između ostalog Jakovljević, nezadovoljan tretmanom njegovog klijenta u medijima. 

BONUS VIDEO

Više o sličnim temama čitajte OVDE!

Povezane vesti

 • Korisnik: Bi
  26/01/2021 - 12:58
  Sve je mutno Kao Kao kakao
 • Korisnik: Vaso
  25/01/2021 - 14:51
  Mika je sve snimao. Da li je izvršen pretres u potrazi za video snimcima?
 • Korisnik: Glas razuma
  25/01/2021 - 11:03
  Da li je ovaj predator silovao ili ne? To je pitanje svih pitanja! A advokat radi svoj posao kao i svi advokati. Bahat, agresivan, laže. Njima je dozvoljeno da lažu i da ne snose posledice! Želim mu da oseti sve ono što govori da se nije desilo!
 • Korisnik: Pera K.
  24/01/2021 - 19:58
  Majstore dali si gledao film,, Đavolji advokat,, e to si ti proda si dušu đavolu. Za novac bi sve uradio a etika, šta je to pitaš se verovatno ti?
 • Korisnik: ZEC
  24/01/2021 - 19:30
  Advokati u principu nisu dobri ljudi, ali našlo se i ZLO najgore među njima, i da OD SRCA MU ŽELIM SUDBINU MILENINOG OCA !
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi