Snimak pljačke u Bačkoj Topoli
Printscreen: Facebook
Snimak pljačke u Bačkoj Topoli

Printscreen: Facebook

Snimak pljačke u Bačkoj Topoli, Foto: Printscreen: Facebook

Pljačkaš naoružan nožem je uleteo u market i stavio nož pod grlo ženi koja se u tom trenutku našla unutra.

Pročitajte još:

 

Incident se dogodio u nedelju nešto posle 20 časova, kada je napadč maskiran kapuljačom ušao u prodavnicu skrivajući se od kamere.

Odmah je izvadio veliki nož i zapretio prodavačici, a potom i mušteriji dok je zahtevao da mu se da sav novac iz kase.

Pošto se u marketu nalazi video kamera napadač sa kapuljačom na blagajnicu i ženu koja stoji za kasom je snimljen, a snimak je nakon objave na Fejsbuk podelio veliki broj sugrađana napadnutih žena u nadi da će neko prepoznati razbojnika iako se njegovo lice na snimku ne vidi.

- Nismo bili tada ovde i ne znamo detalje osim onoga što je kamera zabeležila. Koleginica koja je radila nema šta da kaže. To je veliki šok za svakoga. Nadamo se da će razbojnik biti brzo uhapšen – rekli su u marketu u kojem je došlo do nemilog događaja.

Preporučujemo i ovo:

 

Žitelji Bačke Topole veruju da će lopov biti brzo uhvaćen, ali apeluju na sve građane ako imaju bilo kakvu informaciju o napadu ili su ga prepoznali da jave policiji.

- Ne vidi se lice, ali ga možda neki detalj otkrije. U tom trenutku, dok se sve dešavalo, ni kupac, ni prodavačica nisu verovatno mogle puno da razmišljaju, ali to je veliki šok i stres. Kažu ljudi koji su doživeli slične situacije da strah tek kasnije zavlada, jer počnete da razmišljate o svemu što je bilo i šta je sve moglo još da se desi. Kasirka je dobro postupila i odmah je dala novac. Razbojnik nije nikoga povredio, ali moglo je sve da završi i tragično – kaže jedan žitelj Bačke Topole.

 

Policija intenzivno traga za počiniocem.