Hapšenje u Novom Sadu
mup.gov.rs

Brzom i efikasnom intervencijom, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu rasvetlili su krivična dela nasilničko ponašanje i teška telesna povreda, počinjena u subotu, ispred jednog ugostiteljskog objekta. Do napada je došlo u Ulici Laze Telečkog.

Kako se na snimku vidi, osumnjičeni su uhapšeni u stanu. Policija je upala i viknula: "Lezi dole, ruke na leđa".

Hapšenje u Novom Sadu, Foto: mup.gov.rs

Juče su uhapšena četvorica osumnjičenih, L. M. (20), D. N. (21), V. S. (20) i M. M. (21), iz Šida, a danas su, u Novom Sadu i Šidu, uhapšena još dvojica njihovih sugrađana, B. D. (21) i M. M. (21), takođe zbog postojanja osnova sumnje da su učinili navedena krivična dela.

Hapšenje u Novom Sadu, Foto: mup.gov.rs

Sumnja se da su njih šestorica tukla rukama i nogama trojicu mladića sa područja Žablja i Čuruga i da su im zadali ubodne rane nožem, tako da su dvojicu teško, a jednog lakše povredili.

Hapšenje u Novom Sadu, Foto: mup.gov.rs

Svima je određeno zadržavanje do 48 sati i biće privedeni, uz krivičnu prijavu, osnovnom javnom tužiocu u Novom Sadu.

Do brutalnog obračuna došlo je ispred jednog ugostiteljskog objekta u Ulici Laze Telečkog. Četvorica muškaraca su dvojicu najpre napali, koristili su i noževe, a kada su žrtve završile na zemlji, nisu prestali sa napadima, već su ih nemilice šutirali.

Sve su zabeležeile kamere.

Jednog od njih su šutirali dok je ležao, a iako nije pružao nikakv otpor udaran je i u glavu. U jednom trenutku se čak vidi kako ga napadač gazi po glavi.

Povređeni mladić u teškom stanju

Ekipa hitne pomoći pružila je pomoć na licu mesta povređenom, a on potom prevezen na odeljenje reanimacije UC KCV na dalju dijagnostiku i lečenje. Kako se saznaje, on je hemodinamski nestabilan i nalazi se u teškom stanju.

Pročitajte još: