Nebojša Smederevac
Alo!
Nebojša Smederevac

Alo!

Nebojša Smederevac, Foto: Alo!

Milenko Smederevac (56) iz pančevačkog naselja Stari Tamiš preminuo je posle žestoke svađe sa sinom Nebojšom (37) u njihovoj porodičnoj kući. Otac je umro na putu do bolnice, a sin je priveden. Utvrđuje se da li je Milenku otkazalo srce ili je sin odgovoran za njegovu smrt. 

Nebojša Smederevac

Alo!

Nebojša Smederevac, Foto: Alo!

Tragedija se dogodila u ponedeljak, oko 22 sata, u Ulici oraha u naselju Stari Tamiš u Pančevu. Prema nezvaničnim informacijama, Nebojša je posle svađe i tuče navodno iz sve snage gurnuo oca na pod, usled čega je starac izgubio svest.

Pročitajte još:

Milenko je imao ugrađen bajpas, ali nije poznato da li je smrt nastupila zbog otkazivanja srca ili od sinovljevog udarca. Preminuo je na putu do bolnice, a telo je prebačeno na Institut za sudsku medicinu, da bi se utvrdio tačan uzrok smrti. U kući u kojoj se dogodila tragedija Milenko je živeo sa ženom, sinom, snajom i dvoje unučića.

Ovo su dečko i devojka koji su poginuli u Nemačkoj: Rodbina se potresnim porukama oprašta od Miloša i Anđele! (FOTO)

U stravičnoj nesreći u Nemačkoj ugašeni su životi troje Srba. Anđela M. (19) iz sela Brza nadomak Leskovca, njen dečko Miloš S. i ujak, poginuli su u saobraćajnoj nesreći koja se desila na autoputu u toj zemlji. Lekari se bore za život njenih rođenog brata i oca.

- Nismo čuli ništa, samo smo odjednom videli Hitnu pomoći i policiju. Posle smo saznali da nam je komšija umro. Otac i sin su se često su se svađali, pošto su obojica volela da popiju! U toj porodici niko živ ne radi! Svi su živeli od Milenkove penzije, najverovatnije invalidske, jer je bio srčani bolesnik. Imao je ugrađen jedan bajpas, pa nije smeo da se napreže - kaže jedan od komšija, koji je želeo da ostane anoniman, i dodaje da je Milenko radio u PIK-u na Starom Tamišu, bukvalno pedesetak metara od kuće.

Nebojša Smederevac

Alo!

Nebojša Smederevac, Foto: Alo!

 

- Znam ga od ranije, poznat je kao neko ko je voleo da popije, a bogami u firmi kažu da je imao i dugačke prste. Priča se da je u mladosti bio kavgadžija, dok mu je sin bio besposličar. Radio je u nekoj firmi na Starom Tamišu, pa je otpušten. Niko neće da trpi da mu zaposleni pije… Prema nama, komšijama, bili su zaista divni. Niko od nas nikada nije imao problema s njima - kaže naš sagovornik.

Prema rečima našeg izvora bliskog istrazi, na Milenkovom telu nije bilo nikakvih povreda.

Devojka (19) podlegla povredama u nemačkoj bolnici: Fotografije sa mesta nesreće u kojoj su poginuli Srbi (FOTO)

AUTOR: Bild / Alo.rs/ B. P. DATUM I VREME: 06.08.2019. 09:07 Velika tragedija u tuđini Saobraćajna nesreća, Nemačka, ILUSTRACIJA Foto: Profimedia A. M. (19) iz sela Brza nadomak Leskovca poginula je u saobraćajnoj nesreći koja se desila na autoputu u Nemačkoj.

- Još nije razjašnjeno kako se odigrala ova drama. Čudno je što sin ima povrede i ogrebotine po rukama, dok otac nema. Da li je ocu pozlilo u toku sukoba sa sinom, pa se sam srušio ili ga je sin gurnuo - još se utvrđuje. Sin je uhapšen posle nekoliko sati, ali nije poznato za šta se tereti - navodi izvor blizak istrazi.

Nebojša Smederevac

Alo!

Foto: Alo!

Porodica Smederavac nije želela ništa da komentariše za medije, već nas je zamolila da odemo. 

Albanac priznao šta se desilo pre nego što je udario u sitroen! U autu bila braća blizanci (8), otac Aleksandar (42) i baka (75)

AUTOR: Novosti/Alo.rs/ B. P. DATUM I VREME: 05.08.2019. 22:22 - 05.08.2019. 22:45 Proglašen Dan žalosti Blizanci, Foto: Facebook printscreen *Osumnjičenom vozaču određen pritvor *On je vozio svoju porodicu i niko nije povređen *Poginuli blizanci imaju po osam godina Albanac sa Kosova i finski državljanin Adem Smail (49), koji je uhapšen zbog sumnje da je na auto-putu kod Smedereva izazvao saobraćajnu nesreću u kojoj su poginule četiri osobe, najverovatnije je zaspao za volanom.

Pre tragedije šetao unuke

Jedna komšinica kaže da je pre tragedije videla Milenka kako šeta dva unuka.
- Nekoliko sati pre tragedije videli smo ga kako šeta unuke. Čak smo ga i čuli kako u šali viče za njima: „Pa, ne mogu ja da trčim tako kao vi, imam bolesno srce“. Smejali su se i šalili. Nebojša je bio korektan prema komšijama, starijima je pomagao da nose kese i stvari, lepo se javljao - kaže meštanka Starog Tamiša.

 

BONUS VIDEO: Krvavi pir na Zvezdari!

 


Komentari (1)

Knele

07.08.2019 00:25

Tuga i nesreća je zadesila jednu porodicu, a komšije jedva dočekale da daju svoj sud ko je kakav. Sramota kolko svi vise znamo o tuđim problemima bolje iviše nego da pogledamo u naše dvorište i rešimo svoje