Svađa, tuča, žene
Profimedia.rs
Svađa, tuča, žene

Profimedia.rs

Ilustracija, Foto: Profimedia.rs

Snaja i svekrva su se posvađale zbog ljubavnika, pa je N.S. morao da se vrati kući iz inostranstva, gde radi s ocem, kako bi rešio porodični spor!

On je tom prilikom uputio niz teških reči i pretnji supruzi zbog čega je njena rodbina odlučila da ga prijavi policiji.

- Sve je počelo kad je, navodno, D.S. ušla u ljubavnu vezu s jednim radnikom na Koridoru 10 u Grdeličkoj klisuri. Radnik M. D. bio je čest gost u niihovom domu i bacio je oko na lepuškastu i za svoje godine prilično zgodnu svekrvu - objašnjava jedan meštanin.

On dodaje da se snaja pravila da ne primećuje ljubavnu aferu između svekrve i radnika.

 - Snaja je često, kako se priča po selu, zbog materijalne koristi, navodno, podvodila svoju svekrvu. Tačnije, nameštala je odabrane klijente svekrvi i kad su oni dolazili, napuštala je kuću - kaže sagovrnik "Kurira".

Kako kaže, ovaj biznis između snaje i svekrve je pukao kad su jedna drugoj na rukama ugledale isto zlatno prstenje, koje su primetile kod još nekoliko meštanki.

 - U pitanju je bilo jeftino tursko zlato. Navodno, ispostavilo se da je snaja poludela kad je videla da je M.D. isti prsten poklonio i ljubavnici, njenoj svekrvi, kao i drugim meštankama. Tada su njih dve počele da se svađaju. I jedna i druga su zvale N.S. telefonom i žalile mu se, pa je čovek morao da se vrati kući iz inostranstva i smiri situaciju  - kaže izvor "Kurira".

Advokat N.S. objašnjava da njegov klijent nije kritikovao samo suprugu već i majku i da je stradao ni kriv ni dužan.

 - Iste reči uputio je i jednoj i drugoj, ali prijavljen je zbog navodnog nasilja nad suprugom. Majka je rekla da se ona nije osećala ugroženom, a lično mislim da ni snaja nije pretila nikakva opasnost, niti je pretrpela štetu.

 

Komentari (7)

sremica

12.12.2016 00:14

Zar ni jedna nije noseća i čije je dete...

ord

12.12.2016 08:55

@sremica - srpska posla

vranjanka

12.12.2016 14:01

@sremica - nastavak price sledi u emisiji DNK

pim

12.12.2016 16:14

@sremica - ciganska posla

Djoko

12.12.2016 12:06

Primetile prstenje jedna kod druge i kod ostalih mestanki!!!!Znaci dole po selima oko koridora opsta prostitucija nastupila.??? E srpkinje...

Buba

12.12.2016 17:15

@Djoko - Dvije koze na dve noge

nedjo

12.12.2016 22:44

fine dame