Beton hala
google maps
Beton hala

google maps

Beton hala, Foto: google maps

 

* U Beogradu je poginuo Nemac Mihael Herman (33)

* On je pao sa parkinga kod Beton hale

* Bio je sa drugovima u noćnom klubu

Nemački državljanin Mihael Herman (33), koji je preminuo posle pada s parkinga u Beton hali u Beogradu, identifikovan je nakon što su njegovi prijatelji, s kojima je bio u Beogradu, prijavili njegov nestanak.

Naime, nastradali mladić je u subotu s nekoliko prijatelja iz Nemačke bio u jednom noćnom klubu na Savi. Kada je pronađen kod sebe nije imao dokumenta.

Pročitajte još:

Bili u klubu

- Nemci su navodno turistički boravili u Srbiji. Za vikend su obilazili klubove u potrazi za dobrim provodom. Mihael i njegovi sunarodnici su i malo više popili, a on se u jednom trenutku odvojio od njih i otišao negde sam. Međutim, ujutro nije došao u smeštaj, pa su se prijatelji zabrinuli. Verovali su da se negde izgubio jer ne poznaje grad. Tada su otišli u policiju i prijavili nestanak druga - kaže izvor "Kurira".

Kako nastradali Herman kod sebe nije imao dokumenta, identifikovan je tek pošto su prijatelji prijavili nestanak.

Pronađen nasred Karađorđeve sa krvavim podlivima!

AUTOR: Alo.rs./M.Č. DATUM I VREME: 17.11.2019. 08:43 - 17.11.2019. 10:19 Užas! Hitna pomoć, Foto: Alo!/ Masanori Jošida Muškarac star između 30 i 35 godina je pronađen mrtvav noćas oko 4.30 u Karađorđevoj ulici, kod Beton hale, prenose mediji. LEGIJA NUDIO POLA MILIONA EVRA ZA NJEGOVU GLAVU!

Prelom lobanje

Telo mladića pronađeno je u nedelju oko 4.30 ispred kafića u Beton hali. Sigurnosne kamere zabeležile su kako on pada s parkinga, sa visine od oko osam metara.

- Pronašli su ga prolaznici u lokvi krvi. Bio je sav modar i imao je prelom lobanje od pada. Takođe, u krvi je imao veću količinu alkohola, pa se ne isključuje mogućnost da se okliznuo i pao. Ipak, policija utvrđuje sve okolnosti njegove pogibije - navodi izvor.

Kamere zabeležile njegov stravičan pad sa parkinga, a na glavi rana od tupog predmeta!

AUTOR: Alo.rs./M.Č. DATUM I VREME: 17.11.2019. 09:19 - 17.11.2019. 09:51 Strava i užas! Policija, Uviđaj, Foto: Alo!/ Dejan Briza Muškarac star između 30 i 35 godina pronađen je noćas oko 4.30 u Karađorđevoj ulici, kod Beton hale bez svesti i sa krvavim podlivima po telu.

Iz Hitne pomoći su rekli da je muškarac star između 30 i 35 godina zatečen u besvesnom stanju i da je vožen u Urgentni centar na reanimaciju. Prema njihovim rečima, po pronalasku mladića pretpostavljalo se da je pretučen. Iz Urgentnog centra su potvrdili da je mladić dovezen u njihovu ustanovu, gde je ubrzo podlegao povredama.

Pročitajte još:

Postavlja se pitanje kako je dospeo na parking

Mladić je, kako se sumnja, najverovatnije pao sa dela pored parkinga iznad samih lokala u Beton hali. Taj deo je neograđen i dozvoljen je prolaz samo zaposlenim licima.

Ostaje nejasno kako se Nemac našao na parkingu, imajući u vidu da u trenutku nesreće nijedan kafić koji se nalazi u Beton hali nije radio, jer im je radno vreme bilo završeno.

Nalazio se na mestu gde je zabranjen pristup, našli ga u lokvi krvi! Nadležne muči jedno pitanje!

AUTOR: Alo.rs./Blic.rs/M.Č. DATUM I VREME: 17.11.2019. 14:04 - 17.11.2019. 14:12 Pao sa pet metara visine! Beton hala, Foto: google maps Muškarac star između 30 i 35 godina, koji je noćas pao sa oko pet metara visini, sa parkinga kod Beton hale, najverovatnije je "sleteo" sa mesta koje je neograđeno i kome prolaznicima nije dozvoljen prilaz.

Raniji incidenti

Ovo nije prvi incident koji se dogodio na prostoru Beton hale. Pre dve i po godine, pored jednog kluba je bačena eksplozivna naprava koja je oštetila objekat. Prošle godine, na samom početku zimske sezone, došlo je do tuče između navijača i obezbeđenja i gostiju jednog kluba, u kome su huligani napravili haos i demolirali kafić "Komitet".

BONUS VIDEO: Najdramatičniji kadrovi. Evo šta se juče dešavalo u Jerkoviću