Ivan Pavlović:  Nestao pre šest godina
printskrin
Ivan Pavlović:  Nestao pre šest godina

printskrin

Ivan Pavlović: Nestao pre šest godina , Foto: printskrin

Pavlović nije nađen, a njegov nestanak je prijavljen dan nakon otmice. Oni su pravosnažno osuđeni na kazne od četiri do sedam godina zatvora, objavljeno je na sajtu suda.

Saši Čotriću je kazna smanjena sa devet na šest godina zatvora, Dejanu Vasiljeviću i Vladimiru Petrovu sa sedam na četiri i po godine zatvora, a Ivanu Mihailoviću sa šest na četiri godine zatvora.

Čotrić, Petrov i Vasiljević su osuđeni jer su Pavlovića, inače vlasnika firme za video-nadrzor, 30. januara 2010. godine po prethodnom dogovoru zajedno sa NN licem obmanom namamili da dođe u kuću u Mirijevu kako bi, navodno, postavio sigurnosne kamere.

Pavlovića su po dolasku držali zatvorenog najmanje tri sata, a za to vreme su ga tukli, nakon čega mu se gubi svaki trag. Zanimljivo je da se od tog dana ne zna više ništa o Pavlovićevoj daljoj sudbini, i on nije pronađen. Mihailović je osuđen jer je nakon toga prikrio tragove sa mesta krivičnog dela da ostali ne bi bili otkriveni. On je pomogao Vasilijeviću i Petrovu, koji su prethodno na više mesta izlupali malter i oprali pod u kući, da iz nje iznesu kese u kojima se nalazio obijeni malter, koje su zatim izbacili u kontejnere na više lokacija u Mirijevu.

Naime, Apelacioni sud je zaključio da oni nisu izvršili krivično delo otmice za koje su optuženi, već da su prva trojica kriva za protivpravno lišavanje slobode Pavlovića, a Mihailović za pomoć učiniocu posle izvršenog krivičnog dela.

Nađena krv u kući?!

Mediji su ranije objavili da su u toj kući navodno pronađeni tragovi krvi, ali to nije bilo dovoljno da se on proglasi mrtvim. Kao motiv zločina koji je do danas ostao nerešen, porodica je pominjala nerazjašnjene odnose između Ivana i porodice njegove bivše devojke M. Z. Posle razlaza sa njom, nestali je navodno počeo da se zabavlja sa njenom sestrom T. Z.