Dečak silovanje seksualno zlostavljanje
Shutterstock
Dečak silovanje seksualno zlostavljanje

Shutterstock

Dečak silovanje seksualno zlostavljanje, Foto: Shutterstock

* Otac i sin prijavljeni su da su nad njom počinili nedozvoljene polne radnje i rodoskrvnuće

* U tužilaštvu nisu spremni da pruže više detalja, pogotovo jer je žrtva praktično dete

* Oni su u petak satima saslušavani pred Višim javnim tužilaštvom

Od petka u ponoć u pritvoru su njen otac I. M. i brat U. M, kojima se na teret stavlja da su nad njom počinili nedozvoljene polne radnje i rodoskrvnuće.

- Procedura je specifična jer je reč o maloletnoj osobi, pa je uključen i Centar za socijalni rad u Bogatiću. Devojčica na saslušanju mora imati punomoćnika, a sve su to razlozi za sinhronizovani rad sa drugim institucijama - kaže Milan Milutinović, portparol Višeg javnog tužilaštva u Šapcu.

Saznajte još:

Iako je slučaj privukao veliku pažnju, u tužilaštvu nisu spremni da pruže više detalja, pogotovo jer je žrtva praktično dete i nema još punih 14 godina. Svakako, biće naložena procena psihologa i psihijatra, kao i veštačenje, bez obzira na to da li dokazi idu u prilog njenim tvrdnjama.

Devojčica se prošlog četvrtka požalila razrednom starešini da više od godinu dana, navodno, trpi torturu od oca i brata, koji su je, kako je ispričala, u pijanom stanju terali da se skida i dodirivali je. Urgentno je reagovao Centar za socijalni rad u Bogatiću, koji ju je odmah smestio u hraniteljsku porodicu.

Strava i užas u autobusu na Karaburmi!

AUTOR: Alo.rs/M.Č. DATUM I VREME: 19.11.2019. 19:17 - 19.11.2019. 19:28 Crni utorak! Policija, Uviđaj, Foto: Tanjug/Jaroslav Pap Muškarac star oko 40 godina nađen je mrtav u autobusu na Karaburmi. Kako se saznaje, njegovo telo nađeno je oko 17 časova.

- U međuvremenu, saslušana je majka devojčice, ali ona nije stala na stranu ćerke, već je branila supruga i sina, zbog čega je ovaj slučaj postao prava misterija - kaže izvor iz istrage, koji ne isključuje da bi se mogao dogoditi nekakav preokret.

Navodno, otac i sin koji su u petak satima saslušavani pred Višim javnim tužilaštvom, nakon čega im je određen pritvor, veoma su kivni zbog svega. Oni su opovrgli optužbe ćerke i sestre, a istražiteljima je, takođe, veoma čudno što se nasilje koje je opisala devojčica navodno desilo dva puta - na potpuno isti način.

- Seksualno uznemiravanje će verovatno još neko vreme biti predmet dokazivanja, ali nedvosmisleno je da je devojčica bila eksploatisana teškim fizičkim radom. Brala je duvan, što se u Mačvi smatra jednim od najtežih poslova, a novac je morala da preda ocu. Ta okolnost dovoljna je da ne možemo pričati o savesnom roditelju - kaže jedan meštanin Mačvanskog Metkovića, koji ne želi da mu pominjemo ime.

Bonus video - Najdramatičniji kadrovi. Evo šta se juče dešavalo u Jerkoviću