STRAVIČNO UBISTVO U VALJEVSKOM ZATVORU Slomljenom kašikom UBO U VRAT cimera u bolničkoj sobi

Osuđenik K. J. (17) iz Beograda na mestu je usmrtio B. D. (83) iz Uba u noći između subote i nedelje

Policija
Ilustracija, Foto: Alo!/Masanori Jošida

Osuđenik ovdašnjeg Kazneno popravnog zavoda za maloletnike K. J. (17) iz Beograda, na mestu je usmrtio B. D. (83) iz Uba, tako što ga je slomljenom kašikom ubo u vrat!

Ubistvo se dogodilo u noći između subote i nedelje, u stacionaru zatvora, u kom su obojica bili na lečenju, a trojica osuđenika, koji su se takođe nalazili u sobi, ništa nisu primetili, jer su u to vreme spavali.

 

Pre dolaska na izdržavanje dvogodišnje kazne zatvora u Kazneno popravni zavod za maloletnike u Valjevu zbog teških krađa, nezvanično saznajemo, K. J. bio je štićenik Doma za nezbrinutu decu "Moša Pijade" u Beogradu. Inače, navodno je poznat po sklonosti ka samoubistvu i povređivanju osoba koje se nalaze u njegovoj blizini! S obzirom da nije bilo drugih motiva za ubistvo, nezvanično saznajemo da je sklonost ka povređivanju drugih verovatni uzrok nasumičnog napada na B. D. koji se, na žalost, završio smrću.

Uz to, K. J. je odrastao uz majku koja je bila u zatvoru, kao saučesnik u ubistvu sina, odnosno njegovog rođenog brata, koga je zlostavljao ubica, sa kojim je ona vanbračno živela. Odrastao je u hraniteljskim porodicama. Od pre tri godine, boravio je u domu za nezbrinutu decu, jer nije imao roditeljsko staranje.

 

Istraga je u toku, a uprava Kazneno popravnog zavoda u Valjevu o ubistvu je odmah obavestila policiju, nadležno tužilaštvo i sud, te porodicu nastradalog.

Pratite nas na InstagramuFacebook-u

PROČITAJTE VESTI KOJE SMO IZDVOJILI ZA VAS - OVDE!

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi