Policija
Alo!/Masanori Jošida
Policija

Alo!/Masanori Jošida

Ilustracija, Foto: Alo!/Masanori Jošida

Osuđenik ovdašnjeg Kazneno popravnog zavoda za maloletnike K. J. (17) iz Beograda, na mestu je usmrtio B. D. (83) iz Uba, tako što ga je slomljenom kašikom ubo u vrat!

Pročitaje još:

 

Pre dolaska na izdržavanje dvogodišnje kazne zatvora u Kazneno popravni zavod za maloletnike u Valjevu zbog teških krađa, nezvanično saznajemo, K. J. bio je štićenik Doma za nezbrinutu decu "Moša Pijade" u Beogradu. Inače, navodno je poznat po sklonosti ka samoubistvu i povređivanju osoba koje se nalaze u njegovoj blizini! S obzirom da nije bilo drugih motiva za ubistvo, nezvanično saznajemo da je sklonost ka povređivanju drugih verovatni uzrok nasumičnog napada na B. D. koji se, na žalost, završio smrću.

Uz to, K. J. je odrastao uz majku koja je bila u zatvoru, kao saučesnik u ubistvu sina, odnosno njegovog rođenog brata, koga je zlostavljao ubica, sa kojim je ona vanbračno živela. Odrastao je u hraniteljskim porodicama. Od pre tri godine, boravio je u domu za nezbrinutu decu, jer nije imao roditeljsko staranje.

 

Istraga je u toku, a uprava Kazneno popravnog zavoda u Valjevu o ubistvu je odmah obavestila policiju, nadležno tužilaštvo i sud, te porodicu nastradalog.