Pedofil, Arilje
Facebook printscreen
Pedofil, Arilje

Facebook printscreen

Foto: Facebook printscreen

Lovci grupe "Stoppedofilima" otkrili su novog predatora na Fejsbuku koji je slao lascivne poruke osobi koja se predstavila kao 13-godišnja devojčica  (diverzija).

Pročitajte još:

Čovek najpre je započeo konverzaciju sa maloletnicom, a potom joj je pisao da će je oženiti, da bi joj nekoliko meseci slao svoje gole fotografije pozivajući devojčicu da stupi sa njim u seksualni odnos.

Počelo je s naizgled bezazlenim porukama, u kojima joj je govorio da "ostavi knjigu i da mu da neku sličicu" i da mnogo želi da se upoznaju.

Onda je započeo s pitanjima o seksu, a kao odgovor je od devojčice dobijao odgovor da ona ima samo 13 godina, i da je suviše mlada za to.

Od devojčice je, iako je znao da je maloletna, tražio golišave fotografije. Ispitivao ju je i da li ima oca, da li su njeni razvedeni, i insistirao na tome da ona treba da se uda za njega, da mu rodi dete, ali da mu pre upoznavanja pošalje gole slike.

- Idi u kupatilo, slikaj i grudi i picu, slikaj sve... Probaj, neće boleti... prvo mazi da bude vlažna, pa gurni prstić...

Devojčica ga je pitala da li je "njegovu bivšu devojku bolelo prvi put, i koliko je imala godina", da bi on napisao "isto kao ti, sedmi razred. malo je bolelo, bio sam nežan. Jesi li videla koliki je ku*ac?" - pisao joj je.

Građanin ostavio auto nasred ulice i blokirao im kolonu, a onda je usledio obračun!

AUTOR: Alo.rs/Blic/A.M. DATUM I VREME: 04.10.2019. 16:27 - 04.10.2019. 16:34 Protest se nastavlja Protest taksisti Slavija, Foto: Alo!/Vladimir Marković * Protest taksista u Beogradu pratila je serija sitnih incidenata * Čarke zabeležene na Trgu Nikole Pašića i na uglu Cvijićeve i Jaše Prodanovića * Muškarac automobilom blokirao taksiste, posle čega je usledila rasprava Današnje protestno okupljanje beogradskih taksista pratila je serija sitinih incidenata, gde su srećom izbegnute teže posledice.

U grupi u kojoj su objavljene fotografije napisano je sledeće:

Pažnja Arilje, pažnja Srbija! Objavljujemo deo prepiske sa predatorom koja je trajala više meseci.

Bonus video

Taksisti napali građane!

 

Komentari (4)

5 NDH IGRAČA IDOLI TUĐMANOVIH NARIKAČA

04.10.2019 17:57

HAPSI ODMAH

Goga

04.10.2019 23:12

Tako treba javno i pokazati sve!

Nenad

05.10.2019 05:10

Odmah ubiti za primer, kakvo hapsenje i sud...

gundjalica

05.10.2019 11:55

Da se razumemo, ja sam za to da se uvede momentalna smrtna kazna za oedofile i zlostavljače dece. Ali, u ovakvim slučajevima, i roditelji treba da snose posledice, i to drastične! Prvo, šta će klincima profil, neka se igraju. Drugo,ako već imaju profil, onda to mora biti najstrožije kontrolisano od strane roditelja. Dete se MESECIMA dopisuje i niti ona prijavljuje roditeljima,niti oni par meseci nemaju uvid u njene aktivnosti na mreži ???? Iskreno, da sam takav roditelj, bilo bi me sramota