Slaviša Tešić
Masinori Jošida/Alo! - Facebook
Slaviša Tešić

Masinori Jošida/Alo! - Facebook

Slaviša Tešić, Foto: Masinori Jošida/Alo! - Facebook

PROČITAJTE JOŠ:

 

Rođaci nastradalog Tešića ispričali su za Kurir da je Slaviša kobnog jutra krenuo na posao.

- Svakog jutra je pre posla zvao suprugu, koja živi u Doboju. I prekjuče je bilo tako. Pričali su najnormalnije, a veza se odjednom prekinula. Nafija je pomislila da mu se ispraznila baterija ili da je pukla veza. Ni na kraj pameti joj nije palo da je Slavišu baš u tom trenutku udario tramvaj i da je to njihov poslednji razgovor - kaže rođaka Tešića.

Udes u Beogradu, policija

Alo!/Masanori Jošida

Foto: Alo!/Masanori Jošida

Onda dodaje da je Nafija odmah posle nesreće otišla u Beograd da preuzme telo, dok su njihova dvogodišnja ćerka, kao i njen sin iz prvog braka, ostali u Doboju sa Slavišinim roditeljima.

Udes u Beogradu, policija

Alo!/Masanori Jošida

 Foto: Alo!/Masanori Jošida

- Roditelji ne prestaju da plaču. Očajni su. Deci još nisu rekli šta se desilo i da Slaviše više nema. Dečak je već veliki, ima sedam godina, primećuje da se nešto dešava, ali nije svestan tragedije - priča uplakana rođaka.

Podsetimo, posle nesreće policija je uhapsila D. M. (42), vozača "dačije", zbog sumnje da je prošao na crveno svetlo na semaforu i izazvao sudar s tramvajem. Vozač tramvaja Zoran M. (55) kratko je juče za Kurir rekao da je dobro, ali da ne želi da komentariše nesreću.