Sekira Panj
Profimedia
Drvoseča sekira

Profimedia

Ilustracija: Profimedia

- Milivojevićeva je objasnila je da su uoči tragedije imali goste, sa kojima su pili pivo. Slobodan ju je nakon toga tukao i vukao za kosu, a da je potom njihov usvojenik Boban uspeo da ga savlada. Međutim, Slobodan se ponovo okomio na nju nakon što je Boban otišao da spava, kada je ona uzela sekiru i udarila ga više puta. Navela je da više nije mogla da izdrži njegove batine - objasnio je izvor Kurira blizak istrazi.

PROČITAJTE JOŠ:

Inače, kako saznaje taj list, Slobodan je često tukao Slavicu.

Ona ga je prijavljivala, ali bi se nakon nekog vremena pomirili, te je povlačila tužbe.

- Slobodan je bio ljubomoran. Ta njegova ljubomora kulminirala bi svaki put kada popiju više, a zajedno su pili i kombinovali alkohol i "bromazepam". Slobodan je često Slavicu nabeđivao da me je odgajila za sebe. Uzalud je Slavica objašnjavala da sa mnom nema ništa i da sam se na kraju krajeva oženio i imao svoju porodicu - rekao je Boban Nikolić, koga su Slavica i Slobodan odgajali od trenutka kada ga je kao bebu od dva meseca napustila majka.

Komentari (2)

XXL

14.09.2018 06:17

Ovo još ispade - samoodbrana. Samo što to naš krivični zakon to NE prepoznaje.

Цицка

14.09.2018 06:41

На крају је лепо искомбиновала али то не може бити олакшавајућа околност , никако не схватам људе који убију и не стоје иза тога што су урадили већ на све могуће начине траже спас и боре се за олакшавајуће околности за своје дупе . Убица је убица чак и покушај убиства би требао д ас етретира као убиство и ту нема више шта да се прича , да ли је убио тровањем, преко посредника што је данас веома често или пушком, пиштољем , бомбом, није битно ти си убица и ништа друго . Одузео си некоме живот бу