CRNOGORSKI KLAN BESAN "Škaljarci" spremaju osvetu Veljinoj bandi?!

Ekipa iz kotorskog naselja Škaljari ne namerava da dopusti da njeni sledbenici „padaju“ kao šahovske figure na tabli, pa ima jasan stav: u zatvoru ili van njega, Belivuk i njegovi saradnici više neće prolivati krv „škaljaraca“

Velja Nevolja
Velja Nevolja, Foto: Alo!/Marko Metlaš

Vest da su Lazara Vukićevića (31), navijača Crvene zvezde i navodnog člana škaljarskog klana, brutalno mučili, a potom ubili pripadnici grupe Veljka Belivuka, ozbiljno je razbesnela „škaljarce“, koji su, kako „Alo!“ saznaje, potegli sve veze kako bi saznali da li je ta informacija tačna. Ukoliko se ispostavi da jeste, ovaj crnogorski klan bi svim raspoloživim silama mogao da krene u osvetu saradnicima Velje Nevolje koji su na slobodi!

Prema objavljenim informacijama, policija je u vikendici u Ritopeku, koju je za gnusne i izopačene zločine koristila ekipa Veljka Belivuka, nedavno pronašla nove dokaze, među kojim su, navodno, i tragovi krvi Lazara Vukićevića, koji je 16. oktobra prošle godine nestao bez traga na Banovom brdu u Beogradu.

Kako saznajemo, kada je u javnosti isplivao podatak da su Velja i njegovi saradnici Vukićeviću najpre odsekli jezik, a zatim ga ubili, članovi škaljarskog klana odlučili su da stave tačku na njihove zločine, od kojih su neki, sumnja se, počinjeni i po nalogu suparničkog, kavačkog klana, čiji je prvi čovek u Srbiji bio upravo Belivuk.

Preživeo eksploziju

Javnost je prvi put čula za Lazara Vukićevića 2019. godine, kada je pod njegov „porše“ na Vračaru postavljena bomba. Međutim, u trenutku eksplozije niko nije bio u automobilu, pa je Vukićević preživeo atentat.

- Ogranak „škaljaraca“ u Beogradu, ali i ostali u Crnoj Gori ne nameravaju da dopuste da njihovi sledbenici padaju kao šahovske figure na tabli. Ne zanimaju ih Veljine žrtve koje nisu bile deo njihove organizacije, ali imaju jasan stav: u zatvoru ili van njega, Belivuk i njegovi saradnici više neće prolivati krv „škaljaraca“ - navodi naš izvor.

On dodaje da ovaj crnogorski klan već radi na otkrivanju dokaza koji će uperiti prstom u Veljka Belivuka, nakon čega će, sumnja se, uslediti osveta.

- Navodno, vođe su već angažovale ljude koji proveravaju da li iza ubistva Vukićevića zaista stoji Velja Nevolja. Ako odgovor bude potvrdan, nije isključeno da će „škaljarci“ krenuti na Belivukove saradnike koji su na slobodi. Vukićević je, očigledno, bio kap koja je prelila čašu - dodaje naš sagovornik.

Robijao zbog pokušaja ubistva

Kako je objavljeno, Lazar Vukićević je robijao zbog pokušaja ubistva Nikole Vavića, brata Aleksandra Vavića, vođe navijačke grupe „Alkatraz“. Sukob se dogodio 2017. godine ispred jednog beogradskog kluba. Vukićević je zaključio sporazum o priznanju krivice s Višim tužilaštvom, nakon čega je za ovo krivično delo osuđen na godinu i osam meseci zatvora.

Kako su mediji objavili, tragovi krvi Lazara Vukićevića pronađeni su na podovima, zidovima i nameštaju u vikendici u Ritopeku. Sumnja se da su mu najpre odsekli jezik jer je po gradu, navodno, pričao da je Veljko Belivuk „običan konobar“, kao i da „neće da radi ono što mu konobar kaže“.

Misteriozni nestanci na Banovom brdu

Crnogorci Adis Spahić (33) i Damir Hodžić (23) takođe su nestali u Beogradu u noći između 14. i 15. oktobra prošle godine, a sumnja se da im se trag izgubio upravo na Banovom brdu, gde i Vukićeviću. Pretpostavlja se da iza njihovog nestanka stoji kriminalna grupa iz Beograda, bliska kavačkom klanu.

Povezane vesti

 • Korisnik: dada
  05/04/2021 - 08:40
  nekom smeta sto vise nije aktuelna tema ovo , pa aj malo neproverenih lovackih prica eto koliko da i dalje bude aktuelan neko ko se bavi njima..radite ih i ne obavestavajte nas o misljenjima ubica...
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi