ISPOVEST OCA ALEKSANDRA SAVKOVIĆA, KOJI JE USMRĆEN U "NANI" Sina sam video kako mrtav leži na stolu, u plastičnoj kesi: Ovo je uništilo naše živote. Anđela svaki dan ide na groblje odnese cvet i...

Izgubio sam sina jedinca, koga smo žena i ja dobili posle 10 godina braka. Moj Saša nije bio sklon incidentima i to veče je jedini ostao da smiri situaciju, ali je ubijen jednim hicem.

Aleksandar Savković ubijen ispred Nane
Aleksandar Savković je ubijen ispred Nane, Foto: Privatna arhiva

Upucan je u jetru i izgubio je dva i po litra krvi. Sigurno nije ubijen u afektu. Nikakvo izvinjenje ubice neću da primim“, rekao je juče u ispovesti za „Alo!“ Predrag Savković, otac Aleksandra Savkovića (28), koji je ubijen u decembru 2017. ispred kluba „Nana“ nakon nereda koji su izbili u tom klubu.

Nedeljko grbović optužen za ubistvo
Nedeljko Grbović je optužen za ubistvo, Foto: Privatna arhiva

Otac ubijenog mladića je pre ulaska u sudnicu u kojoj se za ubistvo njegovog sina sudi Nedeljku Grboviću, tadašnjem šefu obezbeđenja kluba „Nana“, za naš list rekao da nije tačna tvrdnja okrivljenog „da je mislio da se Saša mašio za pištolj desnom rukom“, jer je Saša bio levoruk.

- Sada optuženi mogu da pričaju šta hoće. Moj sin je smirivao čarke između dve grupe, a obezbeđenje je iz kluba izbacilo samo njegovo društvo. Ako je bio simpatizer FK Rad, to nije bio razlog da ga ubiju! - dodao je on, navodeći da je o zločinu čuo od Sašinih drugova. 

Predrag je u sudnici izjavio da je u Urgentnom centru našao Sašine drugove, posle čega su ga odveli u neki podrum da prepozna sina.

- To je poslednje kako ga pamtim, leži mrtav na stolu, u plastičnoj kesi. Trebalo je da odem kući i kažem ženi da više nemamo sina. Anđela je počela da vrišti kada me je videla, mislim da je shvatila. Čekali smo Sašu 10 godina. Išli svud po svetu. Na kraju smo vantelesnom oplodnjom u Zagrebu dobili dete. Ovo je uništilo naše živote. Anđela svaki dan ide na groblje, odnese cvet i zapali sveću - ispričao je Predrag Savković.

Ubistvo se dodgodilo ispred kluba Nana
Ubistvo se dodgodilo ispred kluba Nana, Foto: ALO

Grbović je juče ustao i izrazio mu saučešće.

- Nisam želeo da dođe do ovoga, uvek smo bili u dobrim odnosima, pitajte druge - rekao je optuženi, ali se Predrag oglušio o njegovo izvinjenje.

Za smrt Aleksandra Savkovića optužen je Nedeljko Grbović, a za učešće u tuči terete se Stevan Dukić, Miloš Tančev i Stefan Šapurić, koji su juče izjavili da nisu članovi obezbeđenja kluba i da nisu učestvovali u tuči, već da su promoteri u klubu.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi