Aleksandar Savković ubijen ispred Nane
Privatna arhiva
Aleksandar Savković ubijen ispred Nane

Privatna arhiva

Aleksandar Savković je ubijen ispred Nane, Foto: Privatna arhiva

Upucan je u jetru i izgubio je dva i po litra krvi. Sigurno nije ubijen u afektu. Nikakvo izvinjenje ubice neću da primim“, rekao je juče u ispovesti za „Alo!“ Predrag Savković, otac Aleksandra Savkovića (28), koji je ubijen u decembru 2017. ispred kluba „Nana“ nakon nereda koji su izbili u tom klubu.

Nedeljko grbović optužen za ubistvo

Privatna arhiva

Nedeljko Grbović je optužen za ubistvo, Foto: Privatna arhiva

Otac ubijenog mladića je pre ulaska u sudnicu u kojoj se za ubistvo njegovog sina sudi Nedeljku Grboviću, tadašnjem šefu obezbeđenja kluba „Nana“, za naš list rekao da nije tačna tvrdnja okrivljenog „da je mislio da se Saša mašio za pištolj desnom rukom“, jer je Saša bio levoruk.

Pročitajte još:

- Sada optuženi mogu da pričaju šta hoće. Moj sin je smirivao čarke između dve grupe, a obezbeđenje je iz kluba izbacilo samo njegovo društvo. Ako je bio simpatizer FK Rad, to nije bio razlog da ga ubiju! - dodao je on, navodeći da je o zločinu čuo od Sašinih drugova. 

Ubistvo se dodgodilo ispred kluba Nana

ALO

Ubistvo se dodgodilo ispred kluba Nana, Foto: ALO

Grbović je juče ustao i izrazio mu saučešće.

- Nisam želeo da dođe do ovoga, uvek smo bili u dobrim odnosima, pitajte druge - rekao je optuženi, ali se Predrag oglušio o njegovo izvinjenje.

Za smrt Aleksandra Savkovića optužen je Nedeljko Grbović, a za učešće u tuči terete se Stevan Dukić, Miloš Tančev i Stefan Šapurić, koji su juče izjavili da nisu članovi obezbeđenja kluba i da nisu učestvovali u tuči, već da su promoteri u klubu.