uhapešn manijak
privatna arhiva
uhapešn manijak

privatna arhiva

uhapešn manijak, Foto: privatna arhiva

* Sumnjiči se da je od avgusta do septembra 2012. godine trgovao žrtvom A.S.

* Prodao je dalje za 50 evra

* Nesrećnica trpela nasilje 7 godina

On se sumnjiči da je u periodu od avgusta do septembra 2012. godine, u saradnji sa drugim ljudima, trgovao žrtvom A. S.

U toku je jedno od najvećih hapšenja u Srbiji! Privode se članovi najozloglašenije mafijaške grupe! PODZEMLJE GORI!

AUTOR: Alo.rs/M.Č. DATUM I VREME: 15.08.2019. 15:46 - 15.08.2019. 16:02 U toku je veliko hapšenje u Kruševcu a, policija privodi članove Jotkine grupe. * Zoran Jotić-Jotka je uhapšen 18. avgusta * Bio je šef kruševačkog podzemlja * Jotić je hapšen i 2003. godine u policijskoj akciji "Sablja" Zoran Jotić-Jotka (64) uhapšen je u policijskoj akciji 18.

- Optuženi je prvo držao žrtvu na drugom spratu kuće i imao seksualne odnose sa njom bez njenog pristanka. Nakon toga je pozvao drugu osobu, koja je žrtvu stavila u auto i za uslugu joj je dao 50 evra. Druga osoba je žrtvu odvela u Prizren i tamo je seksualno zlostavljala - piše u izjavi.

Ovim radnjama optuženi K. A. se sumnjiči da je počinio krivično delo trgovine ljudima.

- Sud je u ovom krivičnom slučaju nekoliko puta zakazao suđenje na koje su ostali optuženi redovno dolazili, ali okrivljeni K. A. nije nikada jer se nalazi u inostranstvu, pa je sud izdao naredbu za njega. 14. avgusta 2019. godine optuženi je izveden pred sud i određena mu je mera kućnog pritvora od jednog meseca - piše u saopštenju. Nezadovoljna strana ima pravo da podnese žalbu Apelacionom sudu, prenosi Koha.net.

PROČITAJTE JOŠ:

 BONUS VIDEO: Krvavi pir na Zvezdari!